08:30 Dom i saveti Ovo su TRI najčešće GREŠKE zbog kojih se ZIMNICA KVARI: Jedan PROPUST može da uništi sve ZALIHE!
08:29 Horoskop Dnevni HOROSKOP za PETAK, 24. septembar: Ribe, ovo je vaš DOBAR dan, Škorpije, očekuju vas problemi!
19:35 Horoskop Obratite pažnju, 20.OKTOBAR je ključan DATUM! Astrolog Dušan Veličković objasnio sve DO DETALJA!
18:35 Horoskop Ovo je PRVI HOROSKOP ZA 2022. godinu! Ovakve TURBULENCIJE retko ko je mogao da očekuje, desiće se velike PROMENE!
14:15 Horoskop "Ne, ne! To ne liči na mene, horoskop je LAŽ": Ovi znakovi NE VERUJU u horoskop i misle da je SMOR
07:59 Horoskop Dnevni HOROSKOP za SREDU, 22. septembar: Ovnovima stiže nova POSLOVNA prilika, Škorpijama se preporučuje da danas malo ODMORE od svega
08:30 Horoskop Dnevni HOROSKOP za NEDELJU, 19. septembar: Vage, budite realni sami sa sobom, Ovnovi, očekuje vas VEOMA važan poziv!
17:20 Horoskop Ova TRI znaka troše NOVAC kao da SUTRA neće svanuti novi dan: Da li ste i vi među njima?
13:25 Horoskop Prepoznaćete ih čim uđete u prostoriju: Ovi znakovi šire NEGATIVNU energiju čim nešto nije po njihovoj VOLJI
21:38 Dom i saveti Popite ovaj napitak pred spavanje: Mešavina dve namirnice koju zovu “noćni ubrzivač metabolizma” pokreće topljenje sala i smiruje telo
21:08 Dom i saveti Komšije će zanemeti: Evo kako da jelku okitite kao iz luksuznog časopisa, trikovi koji prave razliku
20:45 Dom i saveti "Ako ne večerate, telo će se osvetiti": Umesto dijete čuveni doktor Šeno je preporučivao detoksikaciju tela od 3 dana
20:22 Ispovesti Čuvala sam unuke godinama, a onda me je ćerka oterala s kućnog praga: "Čim sam se uhvatila za kvaku, stavila je ruku da ne uđem"
19:54 Horoskop Dnevni horoskop za 5. decembar: Rakovi, čuvajte se prevare, Strelčevi, izbegavajte sukobe, Jarčevi, pazite na šta trošite novac