19:00 Horoskop Noćas nas čeka pun Mesec u Biku: Donosi SVAĐE i RASKIDE, a samo ova TRI ZNAKA čeka NEVIĐENA SREĆA u ljubavi
08:00 Horoskop Dnevni HOROSKOP za ČETVRTAK, 18. novembar: Blizanci, LJUBAVNA situacija ne ide po planu, Device, danas jednu stvar MORATE da rešite!
07:59 Horoskop Dnevni HOROSKOP za SREDU, 17. novembar: Dok RIBAMA stiže novac iz inostranstva, OVNOVIMA se ne piše baš najbolje!
08:29 Horoskop Dnevni HOROSKOP za NEDELJU, 14 novembar: Problemi se gomilaju, ali Rakovima pristižu Ovnovi u pomoć, a Lavove čeka OZBILJAN razgovor u vezi posla
15:51 Horoskop Stiže nam POMRAČENJE MESECA za samo ŠEST DANA! Nekom se život MENJA IZ KORENA, a ovaj ZEMLJANI znak mora ŠIROM da OTVORI OČI!
09:39 Horoskop Budite spremni na sve: Evo koji horoskopski znakovi se nikako NEĆE PROVESTI DOBRO naredne nedelje
10:12 Horoskop Njihovo SAMOPOUZDANJE je na zavidnom nivou i NIKADA ne odustaju: Ova TRI horoskopska znaka su MENTALNO najjači!
08:45 Horoskop Dnevni HOROSKOP za PETAK, 12. novembar: Vodolije, pripremite se za sukobe sa partnerom, Rakovi, nevolje na poslu?
08:00 Horoskop Dnevni HOROSKOP za ČETVRTAK, 11. novembar: Device, stižu DOBRE vesti iz inostranstva, Jarčevi pripremite se razgovor sa jednim vodenim znakom!
20:00 Horoskop Nepogrešiv HOROSKOP za DEVICE: Njima malo treba za SREĆU, ovaj znak uradiće sve da se osećaju JOŠ BOLJE, a evo gde NAJVIŠE GREŠE!
07:59 Horoskop Dnevni HOROSKOP za SREDU, 10. novembar: Jednom VATRENOM znaku je suđeno da se SVAĐA, a Vodolijama se savetuje da obrate pažnju na KIČMU!
08:29 Horoskop Dnevni HOROSKOP za NEDELJU, 7. novembar: Blizance će iznenaditi jedan DRAGOCENI poziv iz inostranstva, a ovaj ZEMLJANI znak će debelo da profitira!
21:38 Dom i saveti Popite ovaj napitak pred spavanje: Mešavina dve namirnice koju zovu “noćni ubrzivač metabolizma” pokreće topljenje sala i smiruje telo
21:08 Dom i saveti Komšije će zanemeti: Evo kako da jelku okitite kao iz luksuznog časopisa, trikovi koji prave razliku
20:45 Dom i saveti "Ako ne večerate, telo će se osvetiti": Umesto dijete čuveni doktor Šeno je preporučivao detoksikaciju tela od 3 dana
20:22 Ispovesti Čuvala sam unuke godinama, a onda me je ćerka oterala s kućnog praga: "Čim sam se uhvatila za kvaku, stavila je ruku da ne uđem"
19:54 Horoskop Dnevni horoskop za 5. decembar: Rakovi, čuvajte se prevare, Strelčevi, izbegavajte sukobe, Jarčevi, pazite na šta trošite novac