13:06 Dom i saveti Duži rok trajanja jaja: Ceo život ih na pogrešnom mestu čuvate, zbog ove uobičajene navike vam se i kvare
21:25 Lepota i Moda Ni u ludilu nemojte koristiti staru šminku: Ako joj je istekao rok trajanja, bacite je momentalno, niste ni svesni šta radite svojoj koži
19:03 Dom i saveti Sarma ima rok trajanja: Iznenadićete se kad čujete koliko zapravo može da stoji omiljena srpska hrana
09:01 Dom i saveti Povrće će trajati i do mesec dana nakon isteka roka: Samo 1 korak je potreban da ostane sveže
12:40 Ispovesti Najstariji sin monegaškog princa otvorio je dušu: „Jedno me vređa, a ljudi to rade iz zlobe“.
17:35 Lepota i Moda Dermatolozi upozoravaju kako da sprečite ozbiljne infekcije: Postoji vreme kad je neophodna promena šminke!
13:00 Dom i saveti Koliko DUGO smemo da čuvamo KUVANA JAJA: Ako ih jedemo posle OVOG DANA mogu da izazovu ozbiljne TEGOBE, evo kako da znate koje je SVEŽE
16:30 Dom i saveti Da li znate razliku između "najbolje iskoristiti do" i "koristiti do"? Evo kako pravilno da pročitate ROK TRAJANJA na namirnicama
20:40 Lepota i Moda Dobro proverite šta imate u NESESERU: Ako šminku koristite duže od OVOG PERIODA, možda bi trebalo da se ZABRINETE za svoje zdravlje
11:00 Dom i saveti Ove NAMIRNICE bacite čim im istekne ROK: Jedan DAN pravi ogromnu razliku, ne igrajte se sa ZDRAVLJEM
17:06 Porodica Ovo je nešto najslađe što ćete danas videti: Bebin zarazan smeh raspilavio je milione ljudi
16:45 Dom i saveti Prva pomoć za izgrebane naočare: Istrljajte staklo sredstvom koje imate u kuhinji i biće kao novo!
16:19 Zdravlje Da li je zaboravljanje normalno? Neurolog otkriva u kojoj situaciji je to znak ozbiljnog problema
15:47 Lepota i Moda Ublažava bore i tamne fleke, a ne stvara crvenilo: Za nežnu i čistu kožu lica, primenite jednostavan trik s retinolom
15:16 Dom i saveti Odvod vam je zapušen zbog dlaka i sapuna? Sipajte sredstvo od 50 dinara i rešićete problem!
14:45 Ispovesti Svekrva me ponizila poklonom: Sve joj je preselo kad sam uradila ovo da bih joj se osvetila