22:00 Poznati Kejt ovo nikada neće oprostiti Megan: Zbog nje nije mogla da bude uz kraljicu Elizabetu u poslednjim trenucima
11:30 Poznati Velika Britanija na nogama: Konačno otkriveno da li će princ Hari prisustvovati KRUNISANJU
14:02 Poznati Megan i princ Hari krstili ćerku: Iz KRALJEVSKE porodice se niko nije pojavio, a evo i zašto
14:14 Poznati Ova NARUKVICA je otrkrila njihovu tajnu vezu: Evo kako se saznalo da su Megan i Hari zajedno
18:30 Poznati Bivša prijateljica Megan Markl priznala: "Žao mi je što sam je upoznala sa Harijem, za sve sam ja kriva"
16:00 Poznati Princ Hari otkrio detalje svog OČAJNOG detinjstva: Rođen sam da bi Vilijam imao "rezervne delove"
18:10 Poznati Princu Hariju, Megan Markl i Opri naređeno je da se evakuišu iz kuće, jer im je život u opasnosti
11:51 Poznati 10 šokantnih detalja iz knjige princa Harija: Kaže da je rođen da bi bio donor organa za brata, a evo gde je izgubio nevinost
11:30 Poznati Princ Hari progovorio o tragediji princeze Dajane i zgranuo SVET: Nisam smeo nikome da kažem, pomislili bi da sam LUD
10:45 Poznati Vilijam je BRATA uhvatio za vrat i bacio na pod: Jezive tvrdnje će se naći u Harijevoj knjizi, njih dvojica su se POTUKLI, sve se desilo zbog MEGAN
19:28 Horoskop Dnevni horoskop za nedelju, 7. decembar: Ribe negativno raspoložene, Jarčevi da se fokusiraju na planove
19:00 Ispovesti Sa venčanja u bolnicu: Mladoženja zadobio tešku povredu pred oltarom, prolio krv zarad tradicije
18:27 Dom i saveti Sveži ili konzervirani paradajz? Oba su ukusna, ali ovaj je bolji zbog jedne stvari
17:58 Poznati Srpkinje su uzdisale za njim: Italijanski zavodnik danas ima 66 godina i skroz se promenio, pogledajte ovu transformaciju
17:30 Zdravlje Kafa u borbi protiv starenja: Evo koliko šoljica dnevno može očuvati mladolikost, pomaže ovoj grupi ljudi
17:03 Poznati ,,Srce me toliko boli": Muzičar neutešan zbog njegove smrti, ceo život su proveli zajedno