11:20 Poznati Slavna pevačica raskinula sa 39 godina mlađim dečkom: Žustro je branila svoj izbor, ali je ljubavi došao kraj!
11:10 Horoskop Danas RASKIDAJU svi karmički parovi: Na snazi je jedan od NAJTEŽIH tranzita, a ova TRI znaka će doživeti promene iz korena!
11:33 Poznati Pevačica prolazi kroz PAKAO: Umesto svadbe, on joj priredio ovo, od ŠOKA ne može sebi da dođe
17:30 Ispovesti Moju ženu voli naš kum, a ona i dalje pije kafu sa njim: Zbog ovoga razmišljam o razvodu, da li sam u pravu?
19:21 Ispovesti Devojka se "gušila" u SUZAMA nakon raskida sa dečkom: OVU grešku svi prave u vezama, ona se sada KAJE!
15:50 Dom i saveti Naučnici su došli do SAZNANJA: Postoji TAČAN period koji je potreban da se PREBOLI veza, sve preko toga je MUČENJE
11:30 Poznati Nisu ni počeli, a već su ZAVRŠILI: Pikeu sve krenulo NIZBRDO, a zbog ovog njegovog POTEZA nova devojka je besna i razočarana
21:30 Porodica Napravite PAUZU od partnera na 30 dana: Stručnjaci za veze tvrde da je to KLJUČNO kako biste OVO shvatili
20:30 Dom i saveti Ne možeš da zaboraviš BIVŠEG i preboliš raskid? Razlog tome se možda krije u vašem DETINJSTVU
13:06 Poznati Svet BRUJI o njihovom raskidu: Hari Stajls i Olivija Vajld stavili tačku na svoj odnos, a evo i zbog čega
22:07 Horoskop Brdo para stiže za 1 znak horoskopa: Taj srećnik će u julu dobiti veliki novac, povišicu plate ili bolje plaćen posao!
21:42 Lepota i Moda Zaboravite skupe kreme za lice: Žene se kunu u ovu namirnicu, kažu ima moć da ublaži bore i uspori starenje!
21:17 Dom i saveti Kako da klima manje troši struju? Električar Rade otkriva na koliko stepeni treba da se podesi
20:51 Dom i saveti Kako prepoznati zrelu lubenicu? Jedan znak garantuje da ćete kupiti slatku kao šećer, i bez probanja!
20:25 Ispovesti „Rekao je da ide s prijateljima, a ja sam pozvala restoran“: Žena ispričala kako je uhvatila partnera s ljubavnicom
20:00 Zdravlje Ko ne sme da jede sardine? Ako imate neku od ove 3 bolesti, izbegavajte ih u širokom luku!