19:30 Lepota i Moda Veliki povratak trenda DEVEDESETIH: Ova frizura će biti VELIKI hit u proleće 2022
08:30 Lepota i Moda Najatraktivnije FRIZURE za svaku priliku: Uzmite neku od ovih ideja i kosa će izgledati LEPŠE nego kod frizera
21:30 Lepota i Moda Ovo je REŠENJE za TANKU I RETKU kosu: Uz pomoć ova ČETIRI koraka dobićete VOLUMEN i savršenu boju!
13:15 Lepota i Moda Frizer otkrio fenomenalan trik: Imajte frizuru kao iz salona za samo PET minuta, savršena je za sve prilike
17:58 Lepota i Moda Sjajan TRIK za neodlučne žene: Isprobajte fenomenalne LAŽNE ŠIŠKE, frizura će vas oduševiti
08:00 Lepota i Moda Evo na koju to FRIZURU "padaju" muškarci: Kada saznate šta im se to "LUDO" dopada, sa lakoćom ćete se spremiti za izlazak
15:01 Ispovesti Zaveo me je moj 30 godina mlađi majstor! Probudio je u meni vulkan strasti koji ni u braku nisam osetila!
13:34 Lepota i Moda Japanke sa 60 deluju kao da imaju 30: Ovih 5 tajni kriju od turista - a nećete verovati šta piju umesto kafe!
13:06 Poznati Zarađivala milione, pa "pala" zbog džempera: Glumica je bila globalna sprdnja - a onda je usledio drugi šok!