17:10 Poznati Umro je Madonin rođeni brat: Živeo je kao BESKUĆNIK, bio zavisnik od ALKOHOLA, a njeni MILIONI nisu uspeli da ga SPASU
08:30 Lepota i Moda Sve više liči na majku: Na nedelji mode u Njujorku prošetala čudnu haljinu i svi se pitaju zašto baš ovo
12:48 Poznati Madona opet ŠOKIRALA javnost: Pozirala je kao Bogorodica sa EKSPLICITNIM detaljima, ljudi su BESNI, žele da je "razapnu"
14:06 Poznati "Oduzmite joj telefon": Madona ne prestaje da šokira, objavila novi, sumanuti video i ljudi ne veruju šta gledaju
13:05 Poznati Nekada je živela u SIROMAŠTVU, a danas je SVETSKA zvezda: Isplivala fotografija PEVAČICE sa mature - Stidela sam se što nisam mogla da priuštim novu HALJINU
13:45 Poznati Nekada NAJBOLJE prijateljice, sada zakleti NEPRIJATELJI: Ovako su pucala i najčvršća PRIJATELJSTVA u Holivudu
18:15 Poznati Ovako izgledaju SVA Madonina deca: Nakon SKANDALOZNIH fotografija epskih razmera, na red je došla PORODIČNA fotografija, svi su se RAZNEŽILI
09:38 Poznati Ni najveći FANOVI joj ovo neće OPROSTITI: Zbog BIZARNIH scena na podu Madonu mnogi prestaju da prate, poručuju joj da je ovo ODVRATNO
19:00 Lepota i Moda Madona nosi SUKNJU koju ove sezone morate da NABAVITE: Razigrani stil obožavaju DEVOJČICE, a mi smo mislili da se nikada neće vratiti u modu
19:15 Poznati ODVRATNO i NEPRIKLADNO: Madona pozirala kao MERILIN MONRO u trenutku njene SMRTI, gola se sklupčala na DUŠEK i zgrozila javnost
13:00 Poznati Za Madoninu LINIJU je zaslužan OVAJ režim: Kreirao ga je TRENER specijalno za NJU, a vodi se principom 30:30:40
16:14 Porodica Legenda Holivuda puni 100 godina i otkriva tajnu dugovečnosti: „Izbacio sam samo dve stvari iz života
15:51 Horoskop Astrolog Pavel Globa otkriva ko doživljava novčani procvat do proleća: Ovi znakovi imaju čemu da se raduju
14:58 Lepota i Moda Šest meseci nećete morati da mislite o kosi i idete kod frizera: O korejskoj trajnoj frizuri svi pričaju – evo zašto
14:35 Dom i saveti Srbi zaboravili najjači probiotik od svega 50 dinara: Čisti creva kao usisivač – dovoljno je samo jedno na dan