13:45 Poznati Madona je znala kako će joj ćerka IZGLEDATI 2023. godine: OVE slike govore više od reči!
13:30 Poznati Madonina ćerka PROGOVORILA i otkrila sve o svojoj majci: "Ona je FRIK od koje sam morala da pobegnem"
18:30 Poznati Žene tvrde da je ON najbolji FRAJER na svetu: Madona je bila ODLEPILA za njim, a sada se slikao potpuno NAG!
20:30 Poznati "Stidela sam se SIROMAŠTVA": Madona je pokazala uspomenu sa MATURE, dokaz da je iz BEDE došla do zvezda
10:20 Poznati Madonin kolega otkrio NAJČUDNIJI detalj njihove saradnje: "Morao sam da LAŽEM koji sam horoskopski znak, da ne bih izgubio posao"
16:18 Poznati Madona NEPREPOZNATLJIVA: Pop kraljica uopšte ne liči na sebe i nikome nije jasno zašto je to uradila
11:30 Poznati Madona opet ima 35 godina MLAĐEG dečka? Ne može da im odoli, sada je u pitanju OVAJ trener!
17:10 Poznati Umro je Madonin rođeni brat: Živeo je kao BESKUĆNIK, bio zavisnik od ALKOHOLA, a njeni MILIONI nisu uspeli da ga SPASU
08:30 Lepota i Moda Sve više liči na majku: Na nedelji mode u Njujorku prošetala čudnu haljinu i svi se pitaju zašto baš ovo
12:48 Poznati Madona opet ŠOKIRALA javnost: Pozirala je kao Bogorodica sa EKSPLICITNIM detaljima, ljudi su BESNI, žele da je "razapnu"
14:06 Poznati "Oduzmite joj telefon": Madona ne prestaje da šokira, objavila novi, sumanuti video i ljudi ne veruju šta gledaju
19:46 Dom i saveti Nije slučajno što su sunđeri različite boje: Svaka ima svoju namenu i način upotrebe, ovo će vam olakšati rad u kuhinji
19:20 Horoskop Dnevni horoskop za petak, 22. novembar: Bik će imati neočekivane troškove, Lav ima podršku prijatelja, a evo šta čeka ostale
18:50 Poznati Bivša Aflekova žena "pokazala zube" Dženifer Lopez: Postavila je na svoje mesto, više nije dobrica kakvu je pamtimo
18:24 Dom i saveti Budite oprezni sa polovnom garderobom: Evo na šta treba obratiti pažnju kada kupite nošenu odeću
18:01 Poznati Odlučila je da radi po svom: Kejt Midlton se više na obazire na muža i svekrva, ne može joj niko ništa
17:45 Zdravlje Ne trošite se na preskupe probiotike: Dr Perišić otkriva koja namirnica najbolje čisti i obnavlja creva, ako se ovako uzima