21:49 Zdravlje Demencija ili depresija, kako ih razlikovati? Stručnjaci sa Harvarda otkrili 5 ključnih nepodudarnosti
13:00 Zdravlje Voće za bolje pamćenje: Nikola Tesla ga je jeo svakog dana, smatrao je da poboljšava rad mozga
08:02 Zdravlje Vežbanje kao najefikasnija prevencija: Samo 5 minuta dnevno može smanjiti rizik od demencije za čak 41 odsto
15:27 Zdravlje Rani znak upozorenja na demenciju: Ovo je alarm za odlazak kod lekara čak i kod mlađih
10:15 Dom i saveti Stručnjaci otkrili jednostavan način za otkrivanje neizlečive bolesti: "Držite li ovo u frižideru?
13:21 Zdravlje Važan savet za sprečavanje demencije: Doktor otkriva šta čuva pamćenje čak i posle 60. godine!
11:50 Poznati "Moj novac je u zatvoru": Bivša voditeljka kojoj je dijagnostikovana retka i teška bolest otkrila da prolazi kroz pravu životnu torturu
17:10 Zdravlje Neurolog dao važno upozorenje: Nemojte da preterujete sa tabletama za spavanje, možete razviti ovu podmuklu bolest
11:21 Zdravlje Ovo voće štiti od demencije i infarkta: Jeftino je, svuda ga ima, a blagotvorno je za zdravlje mozga i srca
13:34 Zdravlje Simptome demencije je moguće otkriti unapred: Naučnici razvili test koji se bazira na ovim faktorima, a rezultati su neverovatni
21:54 Poznati Nešto najbizarnije što ćete danas videti: Žena Kanjea Vesta prevazišla samu sebe i to ne u golotinji!
20:55 Ispovesti Zla polusestra je htela da nosi venčanicu na mojoj veridbi! Tako slatko sam joj se osvetila, da joj više nije palo na pamet to da uradi!
20:25 Poznati Da li prepoznajete ovu legendu? Redak poremećaj nije ga sprečio da postane glumački bog!
19:55 Dom i saveti Nežna i raskošna lepotica najbolje cveta zimi: Kažu da, ko ima ovaj cvet, imaće sreću u životu
19:25 Horoskop Dnevni horoskop za subotu, 13. decembar: Blizanci idu na kraći izlet, Biku treba odmor, Lav okružen prijateljima