15:44 Zdravlje Test sa malim prstom otkriva rizik od demencije: Ako ne možete da uradite ovo, posetite lekara
18:23 Zdravlje Usporava demenciju: Ovaj uobičajen lek bi mogao da se bori i protiv teže bolesti, često ga pijemo kada smo prehlađeni
11:30 Zdravlje Evo kad počinje starenje mozga: Stručnjaci došli do novog iznenađujućeg otkrića o demenciji
08:17 Zdravlje Skriveni simptom demencije javlja se u ustima: Ako ga primetite, odmah se obratite lekaru
17:02 Zdravlje Mnogi ih ne primete: Ove promene mogu biti rani simptomi demencije, nije samo pamćenje
19:43 Zdravlje Naučnici upozoravaju: Ovaj lek bez recepta može uticati na pamćenje i dovesti od demencije
12:54 Zdravlje Snižava holesterol i čuva pamćenje: Jedite svaki dan ovo voće, jeftino je i svuda ga ima
16:17 Ispovesti "Moj tata više ne zna ko sam ja": Potresna ispovest sina čiji je otac oboleo od demencije
12:15 Poznati Sada je i potvrđeno! Poznata glumica se razvodi posle 7 godina braka - smršala 20 kg, pa "dala korpu" mužu?
11:20 Poznati Sa 29 godina ga je zaboleo mali prst: Od tada kreće pakao za čuvenog glumca, neizlečiva bolest uzela maha, a sve mu je lošije
10:52 Poznati Kralj Čarls otkrio detalje borbe sa opakom bolešću: U emotivnoj poruci poslao važno upozorenje milionima
10:31 Dom i saveti Stavite nekoliko zrna u novčanik i biće pun para: Prema starom verovanju, ovaj ritual „od dinara pravi dva“
10:10 Dom i saveti Žuti jastuci postaju beli kao sneg: Užasne fleke nestaju za 15 minuta, bez pranja i ribanja