09:52 Lepota i Moda Našminkajte se kao Dženifer Lopez: Latino diva ima posebnu tajnu nanošenja crvenog karmina koju će žene obožavati
14:44 Lepota i Moda Brutalne čizme Dženifer Lopez u kojima ćete izgledati za desetku: Latino diva ih obožava, iako u njima jedva hoda
14:24 Poznati Ben Aflek je između dve vatre: Zbog jedne njegove navike, bivša i sadašnja Dženifer se stalno svađaju
11:03 Poznati Ona zna kako da privuče pažnju: Džej Lo na crvenom tepihu u futurističkoj haljini koja je oduševila ljubitelje mode
15:03 Poznati Ko izgleda lepše- Dženi ili model? Latino mega zvezda užarila mreže provokativnom toaletom, ponovo je osvojila naša srca!
13:02 Poznati Dženifer Lopez nikad provokativnija: Ultra kratki bejzer otkrio njenu izvajanu figuru, a ovo je bilo u prvom planu
18:10 Poznati Nakon 10 godina stiže muzička bomba: Latino diva Dženifer Lopez izdaje nov album, fanovi oduševljeni
17:31 Poznati Džej Lo i Ben Aflek uhvaćeni na neuobičajnom mestu: Da li ono što su radili govori pravu istinu o njima?
10:24 Lepota i Moda Ležerno izdanje latino dive: Džej Lo u cipelama koje su neophodne svakoj ženi, a ovaj detalj pretvara njenu kombinaciju u tihi luksuz
19:33 Poznati Dženifer Lopez u neobičnom izdanju: "Štreberskim" stilom istakla je najpopularniju boju sezone
14:45 Poznati U šestoj deceniji grmi kako izgleda: Bliska saradnica otkrila tajnu mladolikosti Džej Lo i zašto joj se divi
09:53 Poznati Njen kaput želimo u svom ormaru: Dženifer Lopez u moćnom izdanju, sa pravom je nazivaju modnom ikonom
16:01 Dom i saveti Kako da belo meso bude mekano: Topiće se u ustima ako stavite 1 kašičicu ovog sastojka
15:00 Porodica Šta će žene, moraju da se snađu: Iznajmljuju muževe na sat i tako reše sve kućne poslove!
14:30 Dom i saveti Otkrila sam kako da mi orhideje stalno cvetaju: Prosto bujaju od prihrane koju sama pravim
14:00 Ispovesti Muž napisao ženi poruku i napravio haos: Zakačio je na kola, sad mu se ceo komšiluk ruga!
13:29 Poznati Otac Megan Markl preklinje iz bolnice: “Ne želim da umrem, a da ne upoznam svoje unuke!”
12:58 Lepota i Moda Ublažila sam bore za male pare: Mažem kremu od 170 dinara, koža mi je neverovatno nežna i glatka!