21:20 Poznati Njena karijera gubi nekadašnji sjaj: Bivši član PR tima Džej Lo raskrinkao latino divu, ovo je razlog neuspeha albuma
12:44 Poznati Zategnuta do savršenstva: Ovako se Dženifer Lopez sprema za svetsku turneju, potrebna samo dobra volja i 1 stvar
12:34 Zdravlje Popularnost ne jenjava godinama: Džej Lo uz pomoć Dukan dijete dovela liniju do savršenstva, ali je stručnjaci ne vole
16:43 Lepota i Moda Iznova oduševljava: Džej Lo u kežual modnoj kombinaciji, ali njene čizme su čista desetka
20:48 Poznati Ben Aflek u centru pažnje: Glumac se odrekao prepoznatljive brade, kako vam se dopada promena imidža?
14:24 Poznati Opala joj popularnost: Džej Lo bez objašnjenja otkazala sedam koncerata, šuška se da je novi album loše prošao
14:53 Poznati Od nje se ovo nije očekivalo: Navikli smo na glamuroznu Džej Lo, a njen najnoviji autfit je sve ostavio bez teksta
12:18 Poznati "Mama je bila narcisoidna, a tata me ignorisao...": Džej Lo otvorila dušu i otkrila šok detalje, "bila sam zlostavljana"
13:47 Poznati Dohvatili se nasred ulice: Poznati par nije mogao da obuzda strast, nisu skidali ruke jedno s drugog!
20:53 Poznati ,,Srećan rođendan mojim kokosima": Blizanci Dženifer Lopez napunili 16. godina, proslavili važan dan na ekskluzivnoj destinaciji
12:50 Poznati Vila vredna 60 miliona dolara: Džej Lo pokazala deo kuće, a ovaj detalj je svima privukao pažnju
14:03 Porodica Ovo je nešto najlepše što ćete danas videti: Štene je prvi put prišlo bebi, njihova sreća raznežila je i najtvrđa srca!
13:39 Poznati Dokaz da pare nisu sve u životu: Deca rijaliti zvezde kao puštena "s lanca", ljudi gledaju i ne veruju šta se dešava!
13:15 Zdravlje Lekari hitne pomoći upozoravaju: Ovih 5 vrsta bolova nikada ne ignorišite, mogu biti opasni po život!
12:55 Dom i saveti Starinsko domaće jelo po receptu naših baka: Pucali smo od zdravlja za malo para, a danas ga retko ko jede
12:52 Dom i saveti Kako oterati golubove iz bašte: Posadite ova biljku, neće više ni prilaziti vašem cveću i povrću!
12:28 Lepota i Moda Koža je opet u modi, samo se sada nosi malo drugačije: Ceca Ražnatović to najbolje zna — ravne čizme i strukiran kombinezon, svaka žena ovo može da iskopira