13:40 Ispovesti Tri prijateljice uveliko prešišale 100-u, i žive život punim plućima: Otkrile tajnu svoje dugovečnosti, a ima veze sa muškarcima
11:28 Zdravlje Stari su 500 godina, a svi su poludeli za njima: Saveti Leonarda da Vinčija za dug život su i danas zlata vredni
15:17 Ispovesti Baka Oliva napunila 100 godina: Nije pazila šta jede, ali jednu stvar nikada nije radila sa muškarcima i kaže da je to tajna dugovečnosti
19:00 Dom i saveti Doktorka ima 102 godine, ali i dalje deli SAVETE: "Ako želite DUG i srećan život jednu stvar nikako ne treba da radite"
08:40 Zdravlje Umrla najstarija Evropljanka, živela je preko 100 godina: Otkrila je jednostavnu tajnu DUGOVEČNOSTI u koju se klela
15:30 Lepota i Moda Ima 92 godine, a kožu kao devojka: "Tajna je jednostavna i nema osobe koja ne može da je primeni"
20:40 Ispovesti DEKA (100) je 84 GODINE proveo u istoj FIRMI: Svetski rekorder otkrio tajnu DUGOVEČNOSTI, dve namirnice je IZBEGAVAO ceo ŽIVOT
21:00 Zdravlje Ruski jutjuberi otkrili tajnu dugovečnosti svojih baka: Ova TRI sastojka su zaslužni za njihov ZDRAV i DUG život
16:36 Ispovesti SUZANA je doživela 117 GODINA: Svakog JUTRA jela je isti DORUČAK, ovo je tajna njene DUGOVEČNOSTI!
18:10 Ispovesti Ovo je NAJSTARIJA sportistkinja na SVETU: Uz pomoć ovih NAVIKA doživela je 106 godina!
22:04 Zdravlje Jovanku je godinama mučio bol u ovom delu tela: Stavila je beli luk u mleko i rešila problem!
21:42 Porodica Poslednji broj u godini rođenja otkriva sudbinu: Saznajte da li vas u životu čeka sreća ili patnja
21:17 Zdravlje Da li su bolje sveže ili zamrznute borovnice? Evo koje imaju više vitamina, iznenadićete se!
20:51 Ispovesti Dečak je jeo roštilj i dobio užasan bol u uhu: Analize kod lekara su pokazale uzrok koji ledi krv u žilama!
20:25 Dom i saveti Sa ovim sastojkom pita s jabukama neće biti gnjecava: Taj trik primenjuju Mađari, zato su im kore uvek vazdušaste
20:00 Porodica Odbio sam kumstvo najboljem prijatelju: Svi me osuđuju jer se družimo 15 godina, ali imam debeo razlog