17:20 Horoskop Sprema im se vrtoglava PROMENA do kraja meseca: Ova TRI horoskopska znaka neće znati šta ih je snašlo, izmaće im se TLO pod nogama
21:20 Horoskop Dnevni horoskop za PONEDELJAK, 2. januar: Ovnovi, bićete pod VELIKIM pritiskom, a Vage, ne uvlačite se u neke nerazjašnjene stvari
07:45 Horoskop Ova tri horoskopska znaka osuđena su na život u luksuzu: Proverite da li pripadate njima
19:30 Horoskop Dnevni horoskop za PONEDELJAK, 5. decembar: Strelčevi, početak dana će vam biti HAOTIČAN, Device, čuvajte se LAŽINIH prijatelja
19:45 Horoskop Dnevni horoskop za PONEDELJAK, 28. novembar: Rakovi, posao vam je na KLIMAVIM nogama, Bikovi, očekujte veliku PODRŠKU
20:00 Horoskop Dnevni horoskop za PONEDELJAK 21. novembar: Rakovi, pripazite vašu KIČMU, ozbiljne posledice mogu uslediti
20:00 Horoskop Dnevni HOROSKOP za nedelju, 7. novembar: Ovom znaku se LJUBAVNA situacija menja, ali na bolje
20:15 Horoskop Dnevni horoskop za ČETVRTAK, 27. oktobar: Ovaj horoskopski znak bolje da PRESPAVA današnji dan
19:30 Horoskop Dnevni horoskop za UTORAK, 25. oktobar: Jedan znak mora posebno biti STRPLJIV, veza mu od toga zavisi
17:03 Poznati ,,Srce me toliko boli": Muzičar neutešan zbog njegove smrti, ceo život su proveli zajedno
16:40 Poznati Kajli Džener u crvenoj koži bacila muškarce na kolena! Bujne cice beže iz jakne, ona meša kukovima!
16:23 Poznati Holivud je ćutao, on više neće: Ričard Gir konačno progovorio o njegovoj zabrani Oskara koja traje 20 godina!
15:55 Dom i saveti Božićni kaktus će cvetati i narednih 30 godina: Raskošni cvetovi samo uz par koraka
15:01 Ispovesti Zaveo me je moj 30 godina mlađi majstor! Probudio je u meni vulkan strasti koji ni u braku nisam osetila!