12:19 Poznati Volele su se kao sestre, a sada se mrze: Američki mediji bruje o krahu velikog prijateljstva!
17:26 Poznati Tako mlada, a iza sebe već ima propalu firmu i ogorčene radnike: Za nju kažu da veću zlobnicu u životu još nisu videli!
12:26 Poznati Drugarice, prokletnice: Slavna pevačica doživela potpuni lom zbog brutalne izdaje svoje kume, skandal digao javnost na noge
15:35 Poznati Blejk Lajvli u haljini koja je ostavila sve bez daha: Rajan Rejnolds nije skidao oči s nje
20:31 Poznati Cmok, cmok, oni se malo zaneli: Holivudski par na sred fudbalskog terena radi ovo, slatko ili ne?
18:58 Lepota i Moda Ne spremajte mantile, mogu još da se nose: Crni kožni model je pravi izbor za proleće, u njemu ćete definitivno biti primećeni
18:57 Poznati Ni Ana je ne voli: Glumica se žestoko obrušila na Blejk Lajvli, evo kako joj je pala saradnja sa kontroverznom zvezdom
14:31 Poznati "Ponašala se kao nasilnik prema svima": Razotkriveno skandalozno ponašanje glumice sa snimanja serije "Tračara"
11:58 Poznati ,,Bila je električna...": Blejk Lajvli se oprostila od tragično preminule zvezde serije ,,Tračara", nikada neće zaboraviti ovu stvar
11:33 Lepota i Moda Najglamuroznije haljine sa BAFTA nagrada: Demi Mur u sedmoj deceniji napravila pometnju na crvenom tepihu!
20:26 Poznati Da li među njima ima neke zle krvi? Nekada su bile nerazdvojne drugarice, a sada ne mogu da se gledaju očima
18:10 Poznati Psihički je jako loše, ne može da spava, ima napade: Džastin Baldoni uoči pravne bitke sa Blejk Lajvli ne može da dođe k sebi
22:00 Horoskop Novčana kiša pljušti: Rođene u ova 3 znaka čeka ogroman finansijski priliv u četvrtak, 29. maja, imaće pune ruke para
21:30 Porodica Dete za desetku: Ako mu stalno govorite ovih 6 rečenica, od njega ćete stvoriti velikog čoveka
21:01 Lepota i Moda Ovaj šorc vole sve Srpkinje: Lagan, prijatan, boja je prava letnja, a detalj na prednjem delu će vas oduševiti
20:32 Ispovesti Ćerka me je ,,šutnula": Usvojila sam je i čuvala čitav život, a ona mi sad ovako vraća
20:17 Poznati Stigla prinova! Pevačica koju je zlostavljao Pi Didi rodila treće dete, evo kog je pola
20:00 Poznati Izabrani novi glumci: Evo ko će glumiti Harija, Rona i Hermionu u seriji o omiljenom čarobnjaku u Srbiji