12:05 Dom i saveti Svekrva mi je otkrila trik za posiveli veš: Više ne koristim izbeljivač, a odeća mi je bela kao sa reklame!
16:01 Dom i saveti Uštedite vreme i novac: Ubacite ovo u mašinu za veš, i zaboravićete peglu i omekšivač
17:00 Dom i saveti Da li ste nekada stavili lovor u veš mašinu? Žene se kunu da je to jedan od najboljih kućnih trikova!
19:06 Porodica Mašina za veš ovako uštedi 40% struje: Stručnjaci otkrili idealnu temperaturu za pranje odeće
16:48 Dom i saveti Miriše fenomenalno, a ne dodaju ni trunku omekšivača: Ovako monahinje peru veš, predivan je na dodir, mekan kao duša
17:53 Dom i saveti Ma kakav izbeljivač, to više ne koristim! Moj posiveli veš bude beo kao sneg kad ubacim ovu sitnicu u mašinu
09:30 Dom i saveti Svi ga koriste, a majstor kaže da ne bi trebalo: Ovaj program za pranje oštećuje mašinu za veš
09:29 Dom i saveti Više ne morate da peglate veš! Provereni trik s aluminijumskom folijom ispraviće odeću umesto vas
17:30 Dom i saveti Zaboravite na sodu bikarbonu: Odeća će biti snežno bela i besprekorno čista ako pred pranje nanesete jednu stvar, nema bolje
18:03 Dom i saveti Leglo bakterija: Evo kako pravilno da operete i osušite jorgan, u ovu metodu se kunu domaćice u Srbiji
13:09 Dom i saveti Hladna ili topla voda? Evo koja bolje pere veš i smanjuje račun za struju, ekspert konačno dao odgovor
09:45 Dom i saveti Ubacila je u veš mašinu plastičnu kesu: Efekat je neveovatan, a sad je koristi za svako pranje
09:07 Lepota i Moda Hit ove zime za samo 1.170 dinara: Šal koji svakoj kombinaciji daje „skup“ izgled
08:30 Porodica Gore od cigareta i kocke: Jedna zavisnost je poseabno teška, deluje bezazleno, ali lako može da vam uništi život
08:03 Horoskop Vulkan strasti u decembru: Kraj 2025. godine sprema pravu eksploziju za 2 znaka, provešće se kao nikada do sad