18:50 Dom i saveti Novi SAVET domaćica je ZLATAN: Sipajte tečnost za ISPIRANJE USTA u veš mašinu i UKLONITE sve nečistoće
14:40 Dom i saveti Uštedićete novac a veš će uvek da MIRIŠE: Potrebno vam je VRLO MALO omekšivača i jedna stvar koju bacate nakon upotrebe
19:37 Dom i saveti Ne možete da otvorite VRATA od veš mašine, zaključala su se? Pogledajte par trikova kako brzo da ih otvorite
09:42 Dom i saveti Koliko DUGO veš može da OSTANE u mašini nakon pranja: Izbegnite SMRAD i buđ na stvarima, odgovor će vas iznenaditi
13:39 Dom i saveti OVAJ TRIK SVAKA DOMAĆICA TREBA DA ZNA Sipajte vodu za ispiranje usta u mašinu za pranje veša i vidite šta će se desiti!
16:17 Dom i saveti ŠTA da radite kad vam se farmerke skupe nakon pranja: Ako ne možete da zakopčate dugme, postoji TRIK koji će da vam pomogne!
16:59 Dom i saveti Ovo NE SMETE da radite sa VEŠ MAŠINOM: Ako OVAKO prekinemo PROGRAM ZA PRANJE doći će do problema koji bi mogao da vas košta!
15:59 Dom i saveti Zbog ovoga vam se KVARI veš mašina: Ovo dugme NIKAD ne pritišćite dok radi, POGUBNO je za nju
09:59 Dom i saveti Zaboravili ste izvučete VEŠ iz mašine posle PRANJA? Evo koliko sme da stoji, a da se ne usmrdi!
09:57 Dom i saveti Evo zašto treba da ubacite VLAŽNU MARAMICU u veš mašinu: Žene tvrde da im odeća nikada BOLJE nije izgledala i MIRISALA!
16:35 Dom i saveti BIZARAN TRIK koji će vam pomoći da se otarasite dlaka: EVO šta da uradite pre nego što ubacite stvari u veš mašinu
20:27 Dom i saveti Sipali ste omekšivač, ali vaša odeća ne miriše? Verovatno pravite ove DVE greške, a niste ni svesni!
17:20 Poznati Svi su ga znali kao Gagu, Prleta ili Popaja: Iznenadićete se kad čujete koje je pravo ime legendarnog glumca Dragana Nikolića
16:56 Porodica Ja sam majka koja je napustila autističnog sina: Osuđuju me, ali uradila sam ovo da preživim
16:30 Dom i saveti Kukuruz ne morate kuvati satima: Dodajte 1 sastojak i biće sočan, mekan i gotov za 10 minuta
16:04 Dom i saveti Srbi masovno stavljaju gumicu oko ovog dugmeta na šporetu: Kada čujete zašto, odmah ćete uraditi isto
15:41 Dom i saveti Dvorište vam je požutelo: Stručnjaci otkrili kako da spasete travnjak tokom paklenih vrućina
15:15 Horoskop Vikend horoskop:Vodoliji promene nabolje, Škorpije idu na lepo putovanje, a evo ko ulazi u ljubavnu avanturu