21:28 Horoskop I da, da, došao je red i na njih, ovo je njihova godina: Na leto 2025. dva znaka čeka veliki preokret, u život im konačno stiže sreća
09:29 Dom i saveti Krenuli ste, ali ste se vratili kući jer ste nešto zaboravili? Evo šta će vam se dogoditi prema narodnom verovanju
21:18 Dom i saveti Jedna boja cveća privlači sreću: Naše bake su verovale da donosi mir i obilje, pa su zato samo ovu nijansu birale
09:57 Horoskop Radujte se! Mesec je ušao u Lava — evo šta to znači za 3 horoskopska znaka: Stiže talas promene u naredna 3 dana, konačno će vam sve krenuti na bolje
08:41 Porodica Najsrećniji ljudi na svetu: Ne očekuju da im sve bude servirano kao na tacni, već rade ove 4 moćne stvari
07:51 Horoskop Danas 30. maja 2025. tranzit kvadrata Meseca i Venere donosi preokret: 3 horoskopska znaka će se u narednom periodu opariti
14:15 Ispovesti Mira skunula burmu i sad ljubi mlađeg: "Imam 56, on 36 – i zove me 'lepotice', neka me pljuju, ja sam sebi vratila život!"
16:09 Dom i saveti Ako vam je novčanik ove boje – odmah ga zamenite: Veruje se da vam blokira finansijski uspeh
22:00 Horoskop Posle 5 godina teške patnje, konačno će im svanuti: 1 horoskopski znak u julu će doživeti prekretnicu, počinje im najbolji period života
21:03 Horoskop Novac, prilike, ljubav — ulaze u trogodišnji period sreće: 4 horoskopska znaka koja će procvetati u narednom perodu, sve im kreće u životu
17:27 Horoskop Ovo je najsrećniji i najlepši dan u nedelji od 14. do 20. aprila: Svakom znaku stižu prelepe vesti, radovaćete se kao nikada do sada
16:48 Dom i saveti Paradajz nikada ne držite u frižideru: Svi greše, evo kako se čuva da se ne pokvari, obavezno ovo ubacite u kesu!
16:33 Poznati Kao da je pobegao iz horor filma: Brutalni lepotan se totalno zapustio, razočarao žene u Srbiji, više ne uzdišu za njim
16:10 Dom i saveti Osetite li blago truli miris u kući, oprez: Može se desiti da se zmija negde zavukla
15:44 Zdravlje Jeste vruće, ali ova 3 napitka izbegavajte: Lekar upozorava da oštećuju arterije i mogu biti kobni za srce!
15:19 Zdravlje Svakog dana zbog stvari koju mnogi rade umre najmanje 13 ljudi: Srbi i Srpkinje najugroženiji u Evropi, dr Volarević upozorio
14:55 Ispovesti Baka Mira ima 93 godine i još sama kuva: Godinama ne menja doručak, a jednu stvar nikad ne stavlja na tanjir