12:20 Zdravlje "Nemojte TO da radite": Farmaceut upozorio na GREŠKE koje SVI pravimo kada imamo GRIP ili prehladu
23:00 Porodica Ove GREŠKE u krevetu izluđuju žene: Muškarci ih stalno ponavljaju, a mogu da ih izbegnu
10:00 Zdravlje Da li ste sami KRIVI što KILOGRAMI nikako ne odlaze? Ovo su GREŠKE koje pravite i tako provereno USPORAVATE metabolizam!
13:25 Lepota i Moda Zbog ovih MODNIH ODABIRA možete izgledati i do 5 kg deblje: Ne prija nam svima ista ODEĆA, ispravite greške koje svi prave
14:07 Dom i saveti Ove GREŠKE pravimo kada kupujemo ZAVESE: Uz ove savete nećete više nikada omašiti!
10:55 Dom i saveti OVDE mnogi prave veliku GREŠKU: Kako se pravilno piše - Kod kuće sam ili kući sam?
20:17 Lepota i Moda Stvarno je LAKO, a rezultati su ZAGARANTOVANI: Ovo treba da uradite ako ne želite da vam ŠMINKA ikada više RAZMAŽE
08:00 Dom i saveti Zbog par propusta u KUHINJI, hrana koju servirate puna je HEMIKALIJA: Još uvek nije kasno da ispravite ove GREŠKE
09:00 Zdravlje Svi mi ponekad grešimo, ali ovo je već PREVIŠE: Ovih ŠEST higijenskih grešaka ne treba ponavljati
16:23 Poznati Holivud je ćutao, on više neće: Ričard Gir konačno progovorio o njegovoj zabrani Oskara koja traje 20 godina!
15:55 Dom i saveti Božićni kaktus će cvetati i narednih 30 godina: Raskošni cvetovi samo uz par koraka
15:01 Ispovesti Zaveo me je moj 30 godina mlađi majstor! Probudio je u meni vulkan strasti koji ni u braku nisam osetila!