15:10 Poznati Otac Brtini Spirs, prekinuo ĆUTANJE i dao ŠOKANTNU izjavu: " Bez mene ona bi bila odavno MRTVA"
12:00 Poznati Britni objavila fotku na kojoj je POTPUNO GOLA: Njen komentar je još SKANDALOZNIJI, MILION ljudi se pita da li je sišla s uma
21:15 Poznati Britni Spirs na meti IRANSKIH medija: Zbog prošlosti je VREĐALI i naglasili da nema PRAVO GLASA, a onda je i OPTUŽILI
15:00 Lepota i Moda Ovo je VENČANICA koju je Britni Spirs nosila: Košta čitavo bogatstvo i kreacija je NAJPOZNATIJE svetske dizanerke
13:39 Poznati "SMRŠALA SAM, a onda mi se pojavio STOMAK": Britni Spirs je TRUDNA, svoj NAJVEĆI STRAH nijednoj ženi ne bi poželela
17:25 Poznati BRITNI SPIRS se slikala POTPUNO GOLA: Frapirala je svet svojim EKSPLICITNIM SLIKAMA sa egzotičnog ostrva!
15:48 Poznati Pop zvezda napisala knjigu: Britni Spirs dobila 15 miliona dolara da ispriča svoju priču
09:00 Poznati "Ona mora na psihijatriju": Britni objavljuje uzemirujuće snimke i svi se plaše da će učiniti nešto JEZIVO
12:21 Poznati Britni je konačno SLOBODNA: Desilo se ono što je čekala dugih 13 GODINA, pevačica ne skida osmeh sa lica!
16:14 Poznati Kao FENIKS, buran život POP ZVEZDE: Do juče bez kontrole nad svojim ŽIVOTOM, a danas vozi auto od 150.000!
10:19 Poznati Nakon što je Džejmi Spirs odlučila da objavi DETALJE iz porodičnog života, Britni je javno ismejala pa UDARILA KONTRU
17:30 Zdravlje Kafa u borbi protiv starenja: Evo koliko šoljica dnevno može očuvati mladolikost, pomaže ovoj grupi ljudi
17:03 Poznati ,,Srce me toliko boli": Muzičar neutešan zbog njegove smrti, ceo život su proveli zajedno
16:40 Poznati Kajli Džener u crvenoj koži bacila muškarce na kolena! Bujne cice beže iz jakne, ona meša kukovima!
16:23 Poznati Holivud je ćutao, on više neće: Ričard Gir konačno progovorio o njegovoj zabrani Oskara koja traje 20 godina!
15:55 Dom i saveti Božićni kaktus će cvetati i narednih 30 godina: Raskošni cvetovi samo uz par koraka