17:35 Porodica Od sestre BLIZNAKINJE sam starija TRI godine: Niko nam ne VERUJE, svi se pitaju kako je to MOGUĆE
09:43 Porodica Jednojajčane BLIZNAKINJE su odrasle u različitim ZEMLJAMA: Nakon mnogo GODINA podvrgnute su TESTOVIMA i evo koliko se RAZLIKUJU
20:30 Porodica Bile su prava SENZACIJA u svetu: Pogledajte kako danas izgledaju NAJPOZNATIJE bliznakinje koje imaju RAZLIČITU boju kože
12:55 Ispovesti Njih dve imaju NAJREĐI OBLIK sijamskih bliznakinja: Kad su rođene rekli su da NEĆE preživeti NOĆ, imaju dva srca, tri bubrega, četiri plućna krila
15:00 Ispovesti Sestre bliznakinje rodile DECU na svoj ROĐENDAN: Zbog JEDNOG detalja su i one ostale u ČUDU i ne mogu da veruju ŠTA se desilo
22:20 Ispovesti Muškarac ženi IDENTIČNE TROJKE, a svet je u ČUDU, imaju i RASPORED viđanja: "Ljudi sumnjaju da NE MOGU da zadovoljim tri devojke"
13:54 Ispovesti Identične BLIZNAKINJE pokušavaju da ZATRUDNE u isto vreme: Verujte nam na reč, to nije ono NAJBIZARNIJE!
15:43 Porodica One su medicinska MISTERIJA: "Mojoj sestri bliznakinji je dijagnostikovan rak dojke - tada sam i ja napipala kvržicu"
21:00 Porodica Devojčica sa DAUNOVIM sindromom prve korake napravila zahvaljujući vezi sa SESTROM bliznakinjom
14:57 Poznati Kao devojčice su ulivale strah u kosti: Danas se ne bave glumom, ali kada ih ljudi sretnu kažu da izgledaju JEDNAKO JEZIVO
19:16 Lepota i Moda Proglašene su za NAJLEPŠE BLIZNAKINJE SVETA 2010: Evo kako danas izgledaju ove ČAROBNE devojčice
14:16 Porodica Rekord koji se jednostavno ne može oboriti: Bliznakinje iz Japana ušle u Ginisovu knjigu rekorda sa 107 godina
22:00 Horoskop Dobro im se piše: Ovih 5 znakova će doživeti totalni preobražaj od 25. novembra do 1. decembra
21:23 Ispovesti Bajkovito upoznavanje preko Tindera pretvorilo se u horor priču: Nije ni slutila kakva jeziva pozadina se krila iza tog profila
20:46 Poznati Ovom kultnom fotografijom su "zapalile" svetsku javnu scenu: Paris Hilton "vratila" se 20 godina unazad, da li se sećate ovog trenda?
20:20 Lepota i Moda Uvijala se i zavodila u crnoj izazovnoj haljini: Megan Markl izdominirala u noćnom izlasku, Hari ni na vidiku
19:46 Dom i saveti Nije slučajno što su sunđeri različite boje: Svaka ima svoju namenu i način upotrebe, ovo će vam olakšati rad u kuhinji
19:20 Horoskop Dnevni horoskop za petak, 22. novembar: Bik će imati neočekivane troškove, Lav ima podršku prijatelja, a evo šta čeka ostale