16:50 Porodica "STARIJA sam od svoje sestre BLIZNAKINJE tri godine": Priča koja je prvo ZBUNILA ceo SVET sada je sve ODUŠEVILA!
17:35 Porodica Od sestre BLIZNAKINJE sam starija TRI godine: Niko nam ne VERUJE, svi se pitaju kako je to MOGUĆE
09:43 Porodica Jednojajčane BLIZNAKINJE su odrasle u različitim ZEMLJAMA: Nakon mnogo GODINA podvrgnute su TESTOVIMA i evo koliko se RAZLIKUJU
20:30 Porodica Bile su prava SENZACIJA u svetu: Pogledajte kako danas izgledaju NAJPOZNATIJE bliznakinje koje imaju RAZLIČITU boju kože
12:55 Ispovesti Njih dve imaju NAJREĐI OBLIK sijamskih bliznakinja: Kad su rođene rekli su da NEĆE preživeti NOĆ, imaju dva srca, tri bubrega, četiri plućna krila
15:00 Ispovesti Sestre bliznakinje rodile DECU na svoj ROĐENDAN: Zbog JEDNOG detalja su i one ostale u ČUDU i ne mogu da veruju ŠTA se desilo
22:20 Ispovesti Muškarac ženi IDENTIČNE TROJKE, a svet je u ČUDU, imaju i RASPORED viđanja: "Ljudi sumnjaju da NE MOGU da zadovoljim tri devojke"
13:54 Ispovesti Identične BLIZNAKINJE pokušavaju da ZATRUDNE u isto vreme: Verujte nam na reč, to nije ono NAJBIZARNIJE!
15:43 Porodica One su medicinska MISTERIJA: "Mojoj sestri bliznakinji je dijagnostikovan rak dojke - tada sam i ja napipala kvržicu"
21:00 Porodica Devojčica sa DAUNOVIM sindromom prve korake napravila zahvaljujući vezi sa SESTROM bliznakinjom
14:57 Poznati Kao devojčice su ulivale strah u kosti: Danas se ne bave glumom, ali kada ih ljudi sretnu kažu da izgledaju JEDNAKO JEZIVO
19:16 Lepota i Moda Proglašene su za NAJLEPŠE BLIZNAKINJE SVETA 2010: Evo kako danas izgledaju ove ČAROBNE devojčice
21:53 Porodica Saznajte da li ste fatalna žena: Ako posedujete ove 3 osobine, na vas nisu imuni ni najtvrđi muškarci
21:26 Lepota i Moda Beograđanke odlepile za jednim modnim detaljem: Hit je leta, bez ovoga ne idu na plažu, a bogami ni u grad!
20:50 Horoskop Ova 2 astro znaka su najstroži roditelji: Njihovo "ne" zna da zaboli, ali zato je dete posle toga spremno za život!
20:27 Dom i saveti Smrdibube preziru jednu biljku: Posadite je, pa im više neće pasti na pamet da vam ulaze u kuću!
20:01 Poznati Ovako izgleda mlađa sestra Sofije Vergare: Sandra je poznata u šoubiznisu, a vi procenite da li po lepoti može da parira glumici
19:35 Horoskop Dnevni horoskop za sredu, 16. jul: Devici prija tišina, Vaga se udaljava od partnera, Jarac da obrati pažnju na snove