17:35 Porodica Od sestre BLIZNAKINJE sam starija TRI godine: Niko nam ne VERUJE, svi se pitaju kako je to MOGUĆE
09:43 Porodica Jednojajčane BLIZNAKINJE su odrasle u različitim ZEMLJAMA: Nakon mnogo GODINA podvrgnute su TESTOVIMA i evo koliko se RAZLIKUJU
20:30 Porodica Bile su prava SENZACIJA u svetu: Pogledajte kako danas izgledaju NAJPOZNATIJE bliznakinje koje imaju RAZLIČITU boju kože
12:55 Ispovesti Njih dve imaju NAJREĐI OBLIK sijamskih bliznakinja: Kad su rođene rekli su da NEĆE preživeti NOĆ, imaju dva srca, tri bubrega, četiri plućna krila
15:00 Ispovesti Sestre bliznakinje rodile DECU na svoj ROĐENDAN: Zbog JEDNOG detalja su i one ostale u ČUDU i ne mogu da veruju ŠTA se desilo
22:20 Ispovesti Muškarac ženi IDENTIČNE TROJKE, a svet je u ČUDU, imaju i RASPORED viđanja: "Ljudi sumnjaju da NE MOGU da zadovoljim tri devojke"
13:54 Ispovesti Identične BLIZNAKINJE pokušavaju da ZATRUDNE u isto vreme: Verujte nam na reč, to nije ono NAJBIZARNIJE!
15:43 Porodica One su medicinska MISTERIJA: "Mojoj sestri bliznakinji je dijagnostikovan rak dojke - tada sam i ja napipala kvržicu"
21:00 Porodica Devojčica sa DAUNOVIM sindromom prve korake napravila zahvaljujući vezi sa SESTROM bliznakinjom
14:57 Poznati Kao devojčice su ulivale strah u kosti: Danas se ne bave glumom, ali kada ih ljudi sretnu kažu da izgledaju JEDNAKO JEZIVO
19:16 Lepota i Moda Proglašene su za NAJLEPŠE BLIZNAKINJE SVETA 2010: Evo kako danas izgledaju ove ČAROBNE devojčice
14:16 Porodica Rekord koji se jednostavno ne može oboriti: Bliznakinje iz Japana ušle u Ginisovu knjigu rekorda sa 107 godina
08:30 Zdravlje "Bilo da se smejem ili plačem, moja koža gori": Devojka (21) trpi jezive bolove, a lekari ne znaju zašto
22:00 Horoskop Želje i snovi se ostvaruju: Ova 2 horoskopska znaka dobijaju lepe poklone u nedelju, 30. marta, stiže im povoljan period
21:32 Zdravlje Demencija napada ove žene: Jedna grupa simptoma povećava rizik od opasne bolesti, upozoravaju lekari
21:03 Lepota i Moda Farmerke za proleće i leto: Lagan materijal koji se prilagođava telu, vizuelno izdužuje siluetu i čini da izgledate mlađe
20:30 Dom i saveti Bore se protiv alergija: Ovih 5 kućnih biljaka su odlične za zdravlje, a traže minimalnu negu
19:57 Poznati Zavodi muški pol u tangama: Sidni Svini se pohvalila zategnutim telom, za čas zaboravila na verenika