16:35 Porodica "Bliznakinje od STAKLA" se rodile sa po 15 polomljenih kostiju: Lekari su im dali NULA šense da prežive, najslabiji KAŠALJ ih lomi!
16:35 Ispovesti Ana ima sestru BLIZNAKINJU i zabavljaju se sa ISTIM čovekom: Još čudniji je njihov zajednički CILJ, ljudi se pitanju šta sa njima NIJE U REDU
16:50 Porodica "STARIJA sam od svoje sestre BLIZNAKINJE tri godine": Priča koja je prvo ZBUNILA ceo SVET sada je sve ODUŠEVILA!
17:35 Porodica Od sestre BLIZNAKINJE sam starija TRI godine: Niko nam ne VERUJE, svi se pitaju kako je to MOGUĆE
09:43 Porodica Jednojajčane BLIZNAKINJE su odrasle u različitim ZEMLJAMA: Nakon mnogo GODINA podvrgnute su TESTOVIMA i evo koliko se RAZLIKUJU
20:30 Porodica Bile su prava SENZACIJA u svetu: Pogledajte kako danas izgledaju NAJPOZNATIJE bliznakinje koje imaju RAZLIČITU boju kože
12:55 Ispovesti Njih dve imaju NAJREĐI OBLIK sijamskih bliznakinja: Kad su rođene rekli su da NEĆE preživeti NOĆ, imaju dva srca, tri bubrega, četiri plućna krila
15:00 Ispovesti Sestre bliznakinje rodile DECU na svoj ROĐENDAN: Zbog JEDNOG detalja su i one ostale u ČUDU i ne mogu da veruju ŠTA se desilo
22:20 Ispovesti Muškarac ženi IDENTIČNE TROJKE, a svet je u ČUDU, imaju i RASPORED viđanja: "Ljudi sumnjaju da NE MOGU da zadovoljim tri devojke"
13:54 Ispovesti Identične BLIZNAKINJE pokušavaju da ZATRUDNE u isto vreme: Verujte nam na reč, to nije ono NAJBIZARNIJE!
15:43 Porodica One su medicinska MISTERIJA: "Mojoj sestri bliznakinji je dijagnostikovan rak dojke - tada sam i ja napipala kvržicu"
21:00 Porodica Devojčica sa DAUNOVIM sindromom prve korake napravila zahvaljujući vezi sa SESTROM bliznakinjom
08:30 Porodica Gore od cigareta i kocke: Jedna zavisnost je poseabno teška, deluje bezazleno, ali lako može da vam uništi život
08:03 Horoskop Vulkan strasti u decembru: Kraj 2025. godine sprema pravu eksploziju za 2 znaka, provešće se kao nikada do sad
21:38 Dom i saveti Popite ovaj napitak pred spavanje: Mešavina dve namirnice koju zovu “noćni ubrzivač metabolizma” pokreće topljenje sala i smiruje telo
21:08 Dom i saveti Komšije će zanemeti: Evo kako da jelku okitite kao iz luksuznog časopisa, trikovi koji prave razliku
20:45 Dom i saveti "Ako ne večerate, telo će se osvetiti": Umesto dijete čuveni doktor Šeno je preporučivao detoksikaciju tela od 3 dana