19:55 Zdravlje Redukovanjem pušenja neće dobiti dobre rezultate: Ostavljanjem cigareta za 44% smanjujete rizik od ovog stanja
14:56 Zdravlje Dr Borović otkrio kako da odmah prestanete da pušite: Stavite ovaj rastvor u usta pre cigarete i neće vam pasti na pamet da zapalite
20:03 Zdravlje Prestanite da pušite za samo 3 dana: Uz ovu metodu zagarantovan je uspeh, evo u čemu je fora
07:30 Zdravlje Nikotin ostaje u krvotoku do tri dana, ali ćete ga ovim namirnicama brže izbaciti iz organizma
11:36 Dom i saveti Ovo svako mora da zna: Uklonite DUVANSKI dim iz odeće i kuće na PRIRODAN i efikasan način
09:00 Dom i saveti Da li je PONEDELJAK najbolji dan za ostavljanje cigareta? Milenko je pušio sam 2,5 pakle dnevno, ovo je KLJUČNO
11:25 Zdravlje I oni koji PUŠE ceo život, uz ovaj NAPITAK će PRESTATI: Smesa se pravi za DVA minuta, a uništava želju za cigaretama ZAUVEK!
07:50 Zdravlje Ove SIMPTOME skoro svaki PUŠAČ ignoriše: Jedan test sa glasom pokazuje preti li vam OPASNA bolest!
09:09 Zdravlje Ako ste PUŠAČ, ovo su SVI OTROVI koje unosite: Imate 443 razloga da PRESTANETE, evo šta JEDNA cigareta sve sadrži
19:10 Zdravlje PRODIŠITE ZA SAMO PAR DANA Za prirodno čišćenje PLUĆA od NIKOTINA napravite napitak od ova tri sastojka
11:47 Zdravlje Ostavite CIGARETE uz pomoć ove CAKE: Organizam će sam prestati da traži NIKOTIN i očistiće vas od TOKSINA
10:52 Poznati Oskarovka prošla kroz živi pakao: Tragedije su se samo nizale u njenom životu, a sada njenoj sreći nema kraja
10:27 Lepota i Moda Žene se kunu da deluje: Korejski trik uklanja otečenost lica za 10 minuta, ima i lifting efekat!
10:02 Zdravlje Navike koje kvare zube: Svi mahom radimo ove stvari, a stomatolog otkriva kako da sačuvamo blistav osmeh
09:30 Dom i saveti Račun za struju će biti 30% niži: Isključite ova 3 uređaja kada ih ne koristite, vuku struju kao ludi!
09:05 Poznati INTERVJU Glumica Iva Štrljić: I na ulici me zovu Dijana Erski, ta uloga mi je donela veliku radost i preko 10 nagrada
08:40 Zdravlje Izbegavajte za doručak ove 4 namirnice: Nadimaju stomak, stvaraju nervozu i osećaj umora