08:30 Zdravlje Pred praznike DAME polude za ovom DIJETOM: Traje samo tri dana, a ne morate da GLADUJETE!
13:41 Lepota i Moda JEDNA NAMIRNICA JE KLJUČNA Za samo 12 dana uz ovo DIJETU Milica Pavlović je svoju figuru dovela do SAVRŠENSTVA
08:30 Zdravlje Žene u SRBIJI poludele za DANSKOM DIJETOM: Traje samo 13 dana, a skida čak 13 KILOGRAMA
19:47 Lepota i Moda Adel je sa OVOM dijetom smršala 30 kilograma: Ne zahteva IZGLADNJIVANJE, koriste je MANEKENKE, ali ima jedno VAŽNO upozorenje za nju!
17:19 Zdravlje GODINAMA NIJE MOGLA DA SMRŠA: Promenila je samo JEDNU naviku i bez problema skinula 30 KILOGRAMA za godinu dana!
18:27 Zdravlje Zbog ovih navika idete u rikverc! Evo kako da na PRIRODAN NAČIN smanjite apetit i IZGUBITE KILOGRAME
18:29 Zdravlje Skinula je 50 KILOGRAMA, a ni PRSTOM nije mrdnula: Ova mama je bez znojenja promenila lični opis, a sada otkriva kako je to IZVELA!
16:28 Zdravlje Imala je 160 KILOGRAMA, a danas iz šale istrči po ČETIRI maratona: Ova žena je podelila ŠEST SAVETA kako da SMRŠATE i zavolite sami sebe!
13:15 Lepota i Moda Cimet ZIMSKA dijeta: Trenutno je NAJPOPULARNIJA na svetu, topi masne naslage, a NE ZAHTEVA pripremanje posebnih obroka
16:01 Dom i saveti Kako da belo meso bude mekano: Topiće se u ustima ako stavite 1 kašičicu ovog sastojka
15:00 Porodica Šta će žene, moraju da se snađu: Iznajmljuju muževe na sat i tako reše sve kućne poslove!
14:30 Dom i saveti Otkrila sam kako da mi orhideje stalno cvetaju: Prosto bujaju od prihrane koju sama pravim
14:00 Ispovesti Muž napisao ženi poruku i napravio haos: Zakačio je na kola, sad mu se ceo komšiluk ruga!
13:29 Poznati Otac Megan Markl preklinje iz bolnice: “Ne želim da umrem, a da ne upoznam svoje unuke!”
12:58 Lepota i Moda Ublažila sam bore za male pare: Mažem kremu od 170 dinara, koža mi je neverovatno nežna i glatka!