16:07 Zdravlje Jedite u ovo doba dana i gubite kilograme bez dijete: Naučnici otkrili jednostavan način za trajno mršavljenje
13:38 Zdravlje Ako želite da smršate, jedite tačno u ovo vreme: Naučnici otkrili kako najlakše skinuti kilograme i to bez brojanja kalorija
22:01 Poznati "Drastično sam smršala i to sam odmah primetila po haljinama": Milica Milša se istopila, uradila samo dve stvari, nije gladovala uopšte
16:39 Zdravlje Dijeta sa jabukama: Mršavljenje bez gladovanja je hit proleća, sve žene ovako skidaju kilograme!
10:47 Lepota i Moda I posle tri porođaja i dalje ima 52 kilograma: Ana Ivanović pre spavanja uradi jednu stvar, kaže da je to najbolji trik za vitkost
15:39 Ispovesti Anu (12) roditelji svakog dana stavljaju na vagu: Ako se malo ugoji, ukidaju joj hranu, celu priču otkrila zabrinuta komšinica
13:45 Dom i saveti Kupatilo prljavo, kuhinja u neredu? Evo šta to otkriva o vašem umu – istina je poražavajuća
19:59 Zdravlje Čas smrša, čas se ugoji — evo kako je izgubila 23 kilograma: Šarliz Teron skida kilograme na jednostavan način, uopšte se ne muči
12:55 Poznati "Prve dve nedelje su mi bile kobne, krenula sam da se tresem": Ovo je dijeta Tamare Milutinović uz koju se prepolovila, samo odlučne žene ovo mogu
11:36 Zdravlje Dijeta koja usporava starenje mozga: Osim što utiče na starost, smanjuje i rizik od dijabetesa
16:40 Poznati Kajli Džener u crvenoj koži bacila muškarce na kolena! Bujne cice beže iz jakne, ona meša kukovima!
16:23 Poznati Holivud je ćutao, on više neće: Ričard Gir konačno progovorio o njegovoj zabrani Oskara koja traje 20 godina!
15:55 Dom i saveti Božićni kaktus će cvetati i narednih 30 godina: Raskošni cvetovi samo uz par koraka
15:01 Ispovesti Zaveo me je moj 30 godina mlađi majstor! Probudio je u meni vulkan strasti koji ni u braku nisam osetila!