14:30 Ispovesti „Ne preterujte s proteinima, mokrila sam krv“: Devojka je zbog popularne dijete završila u bolnici!
10:26 Zdravlje Sama sebi "probušila kašiku", napravila jelovnik i prepolovila se: Kako je Tanja Savić svoju liniju dovela do savršenstva, evo šta jede
21:27 Zdravlje Za 10 dana izgubila 12 kilograma uz ovaj režim ishrane: Milica Pavlović se prepolovila, tajna je u jednoj namirnici
11:00 Zdravlje Izračunajte idealnu težinu: Precizna formula otkriva koliko kilograma treba da imate u odnosu na visinu i godine
17:00 Zdravlje Želite vitku liniju do leta? Nutricionista preporučuje 3 jeftine narminice koje tope kilograme
18:52 Lepota i Moda Zbog ovoga je vitka u 56. godini: Dženifer Aniston poštuje pravilo 80 prema 20 koje joj pomaže da izgleda fantastično
14:45 Dom i saveti Svaki dan sam u kafu stavljala kašičicu ovog začina: Za mesec dana ušla sam u farmerke iz srednje škole
20:59 Zdravlje Godinama se borila sa "viškom", pa spala ispod 50 kilograma: Kako je Goca Tržan smršala, evo i kako održava vitku liniju
12:22 Dom i saveti Sa 40 godina izgledaju kao da imaju 25: Ove žene se nikad ne goje, povrće seku u listove, a 1 namirnicu nikad ne jedu
18:16 Ispovesti „Zbog debljine nisam mogao da zavežem pertle“: Momak (24) je smršao 82 kilograma, a nije uopšte gladovao, čak je jeo i kolače!
14:13 Ispovesti Zajedno su skinuli 85 KILOGRAMA i to bez mnogo MUKE: Iz ishrane su izbacili samo OVO i sada izgledaju kao MANEKENI
22:07 Horoskop Brdo para stiže za 1 znak horoskopa: Taj srećnik će u julu dobiti veliki novac, povišicu plate ili bolje plaćen posao!
21:42 Lepota i Moda Zaboravite skupe kreme za lice: Žene se kunu u ovu namirnicu, kažu ima moć da ublaži bore i uspori starenje!
21:17 Dom i saveti Kako da klima manje troši struju? Električar Rade otkriva na koliko stepeni treba da se podesi
20:51 Dom i saveti Kako prepoznati zrelu lubenicu? Jedan znak garantuje da ćete kupiti slatku kao šećer, i bez probanja!
20:25 Ispovesti „Rekao je da ide s prijateljima, a ja sam pozvala restoran“: Žena ispričala kako je uhvatila partnera s ljubavnicom
20:00 Zdravlje Ko ne sme da jede sardine? Ako imate neku od ove 3 bolesti, izbegavajte ih u širokom luku!