15:39 Ispovesti Anu (12) roditelji svakog dana stavljaju na vagu: Ako se malo ugoji, ukidaju joj hranu, celu priču otkrila zabrinuta komšinica
13:45 Dom i saveti Kupatilo prljavo, kuhinja u neredu? Evo šta to otkriva o vašem umu – istina je poražavajuća
19:59 Zdravlje Čas smrša, čas se ugoji — evo kako je izgubila 23 kilograma: Šarliz Teron skida kilograme na jednostavan način, uopšte se ne muči
12:55 Poznati "Prve dve nedelje su mi bile kobne, krenula sam da se tresem": Ovo je dijeta Tamare Milutinović uz koju se prepolovila, samo odlučne žene ovo mogu
11:36 Zdravlje Dijeta koja usporava starenje mozga: Osim što utiče na starost, smanjuje i rizik od dijabetesa
13:16 Poznati Sofija Vergara obara s nogu u 52. godini: Jedna od najzgodnijih žena sveta ne drži dijete, evo šta jede svaki dan
09:57 Zdravlje Jela meso i slatkiše, a istopila se: Evo kako je sultanija Hurem smršala 8 kilograma za 2 meseca
20:29 Zdravlje Prvi put je narušila krvnu sliku, ali drugi put je krenula sa zdravijom opcijom: Evo kako je Nikolina Kovač smršala 40 kilograma
16:41 Zdravlje Prečudna, ali efikasna dijeta: Zovu je "3 kašike", ovu ishranu primenjivala i Koko Šanel
15:21 Zdravlje Evo kako je došla do "linije" kojoj se svi dive: Ovo je dijeta Tamare Kalinić s kojom se prepolovila, pa danas važi za najzgodniju ženu na svetu
22:07 Horoskop Brdo para stiže za 1 znak horoskopa: Taj srećnik će u julu dobiti veliki novac, povišicu plate ili bolje plaćen posao!
21:42 Lepota i Moda Zaboravite skupe kreme za lice: Žene se kunu u ovu namirnicu, kažu ima moć da ublaži bore i uspori starenje!
21:17 Dom i saveti Kako da klima manje troši struju? Električar Rade otkriva na koliko stepeni treba da se podesi
20:51 Dom i saveti Kako prepoznati zrelu lubenicu? Jedan znak garantuje da ćete kupiti slatku kao šećer, i bez probanja!
20:25 Ispovesti „Rekao je da ide s prijateljima, a ja sam pozvala restoran“: Žena ispričala kako je uhvatila partnera s ljubavnicom
20:00 Zdravlje Ko ne sme da jede sardine? Ako imate neku od ove 3 bolesti, izbegavajte ih u širokom luku!