16:36 Poznati Ako postoji raj na zemlji, to je sigurno njeno dvorište: Pogledajte gde živi Dženifer Aniston, sve je sređeno, doterano, kao iz bajke
19:58 Poznati Najveći frajer ljubi Dženifer Aniston? Zgodni glumac odgovorio na slike sa zvezdom serije ,,Prijatelji", evo šta su radili pred svima
20:00 Poznati Ona samo najbolje frajere želi da šeta: Dženifer Aniston uhvaćena u društvu fatalnog glumca, on definitivno može da izađe na crtu Bredu Pitu
18:52 Lepota i Moda Zbog ovoga je vitka u 56. godini: Dženifer Aniston poštuje pravilo 80 prema 20 koje joj pomaže da izgleda fantastično
14:50 Poznati "Razvod je 100 odsto siguran": Kontroverzni video s Obamom i Dženifer Aniston šokirao javnost
16:34 Poznati Svi su u šoku: Da li je moguće da Dženifer Aniston i bivši predsednik Amerike imaju romansu?
20:56 Lepota i Moda Ima mišićavo telo u 55. godini, a sada je svim ženama dala savet zlata vredan: Nećete verovati u čemu je njena tajna njenog nestvarnog izgleda!
08:30 Poznati Dženifer Aniston planira da se sastane sa Bredom Pitom: Evo šta će biti tema ovog istorijskog susreta nakon što se glumac i zvanično razveo od Anđeline
12:59 Poznati Dženifer Aniston se snimila kako pravi frizuru, a onda svi videli jedan šokantan detalj: Ovo vredi celo bogatstvo, izgleda da ga samo mogu imati bogati
13:05 Poznati Pomažu ubrzanju metabolizma i zatežu telo: Tri vežbe koje Džennifer Aniston redovno radi da bi u 55. godini zadržala mladalački izgled
18:16 Zdravlje Ima 55 godina, a zgodnija je od duplo mlađih! Dženifer Aniston otkrila koju namirnicu jede svaki dan za vitku liniju
21:38 Dom i saveti Popite ovaj napitak pred spavanje: Mešavina dve namirnice koju zovu “noćni ubrzivač metabolizma” pokreće topljenje sala i smiruje telo
21:08 Dom i saveti Komšije će zanemeti: Evo kako da jelku okitite kao iz luksuznog časopisa, trikovi koji prave razliku
20:45 Dom i saveti "Ako ne večerate, telo će se osvetiti": Umesto dijete čuveni doktor Šeno je preporučivao detoksikaciju tela od 3 dana
20:22 Ispovesti Čuvala sam unuke godinama, a onda me je ćerka oterala s kućnog praga: "Čim sam se uhvatila za kvaku, stavila je ruku da ne uđem"
19:54 Horoskop Dnevni horoskop za 5. decembar: Rakovi, čuvajte se prevare, Strelčevi, izbegavajte sukobe, Jarčevi, pazite na šta trošite novac