21:00 Porodica Ana je dobila ćerku u 68. godini: Pre dve godine je ostala bez sina jedinca, a sada kada je konačno našla razlog sreću, susreće se sa UŽASNIM komentarima
09:55 Poznati Godinama nije mogla da dobije BEBU: Sada je popularna glumica konačno dobila PRVO DETE (FOTO)
12:20 Poznati Sa kim to Kloi Kardašijan čeka drugu BEBU? Krila lepe vesti od SVIH, a novorođenče stiže već u AVGUSTU
21:00 Porodica Ispovest SUROGAT majke: "Rodila sam DETE drugoj porodici, a oni više od godinu dana nisu došli po njega, a onda je usledo ŠOK"
16:40 Ispovesti JEZIVA ispovest SUROGAT majke: Rodila sam prijateljima blizance, oni su me POTPUNO PONIZILI, a onda je krenula moja NOĆNA MORA
17:27 Ispovesti Ovaj POROĐAJ zgrozio je mnoge! Tara je ODMAH DALA svoje dete drugoj porodici, a tek kad čujete kome!
19:20 Ispovesti "Ljudi kažu da PRODAJEM DECU": Katarina je surogat, rodila je dvoje dece, ali ona ih je samo "PROSLEDILA" dalje i zbog toga je mnogi OSUĐUJU
12:41 Porodica Ima 24 godine i nedavno je postala MAJKA DVADESETDRUGOG deteta, ali tu nije kraj, cilj joj je mnogo veći!
15:05 Dom i saveti Košta samo 20 dinara i stavlja se na prozor: Uz ovaj jednostavan trik, muve nećete ni videti ovog leta
15:01 Poznati Mračna tajna najvećeg hita Merime Njegomir: Svi se vesele uz ''Ivanova korita'', a pesma krije nikada tužniju priču
14:34 Porodica Kako očistiti plastične stolice: Prljavštinu će skinuti mešavina od 2 sastojka iz kuhinje, zasijaće kao nove!
14:10 Zdravlje Doktor upozorava: Ove 4 popularne namirnice zapušavaju krvne sudove, mogu izazvati infarkt i šlog!
13:45 Dom i saveti Kupatilo prljavo, kuhinja u neredu? Evo šta to otkriva o vašem umu – istina je poražavajuća
13:22 Dom i saveti Mravi vam šetaju po kupatilu, sudoperi: Domaćice se kunu u ovaj trik od 100 dinara – zauvek ćete ih se rešiti!