13:25 Poznati Svedoci su bili ubeđeni da je mrtav: Nakon jezive nesreće, Anđelina Džoli se ne odvaja od sina
18:31 Poznati "Kao da nije tvoja krv": Svet zapanjen izgledom sina Dženifer Lopez, a jedna stvar nikome nije jasna
08:34 Poznati "Da, ja sam razmaženo derište slavnih roditelja": Sin Meg Rajan priznao da ga majčina slava "vinula u zvezde", a ovako ga ona brani
21:57 Poznati Kažu da je slika i prilika svoga oca: Anđelina Džoli uslikana sa najmlađim sinom koji se ne eksponira u javnosti
11:56 Porodica Zabranio je majci da viđa rođenu unuku: Kada budete čuli šta je razlog, možda ćete i razumeti njegovu odluku
10:00 Poznati "Isti je tata!": Gvinet Paltrou čestitala sinu 18. rođendan, svi su šokirani koliko liči na oca
19:49 Porodica Svi kažu da će je stići božja kazna zbog imena koje je dala sinu: "Ti si nemajka i zaslužuješ sve najgore"
19:52 Poznati Majčinstvo joj dobro stoji: Kortni Kardašijan objavila sliku sa sinom, svi komentarišu da nikad nije lepše izgledala
14:34 Poznati "Nije te sramota da ovo napišeš?": Alisa Milano na meti žestokih kritika, fanovi razapeli nekad omiljenu čarobnicu
21:34 Poznati Dok joj je sin nestao ona uživa: Šer podelila sliku sa tri decenije mlađim dečkom, mreže se usijale
09:20 Porodica "Tvoji roditelji imaju na šta da budu ponosni" : Sin obradovao svoje roditelje za Božić, njihova reakcija govori sve
12:21 Poznati Skoro niko ne zna da je on sin Milenka Zablaćanskog: Glumio je u hit serijama, a oženjen je i našom prelepom glumicom
08:25 Poznati Skandalozni ispad mu je uništio karijeru, a opaka bolest obeležila život: Da li prepoznajete ovu zvezdu 90-tih?
08:10 Dom i saveti Napravite savršene knedle za supu: Biće vazdušaste i neće se raspasti, a tajna je u 2 sastojka
22:00 Horoskop Ljubav, sreća, uspeh: Rođenima u ova 2 znaka će se ostvariti sve želje u nedelju, 24. novembra
21:29 Ispovesti Kupili smo kuću, a onda nas je dočekalo jezivo otkriće: ,,Totalno smo zbunjeni, sumnjamo samo na jedno"
20:57 Lepota i Moda Nema više smrzavanja, ova jakna je zakon: Idealna za snežno i vetrovito vreme, a boja ne može biti lepša, uklapa se uz sve
20:28 Zdravlje ,,Imam osećaj kao da se raspadam": Bolovi po celom telu tokom menopauze nisu bezazleni, obratite pažnju na ove simptome