08:30 Ispovesti Mnogi se pitaju SAMO JEDNO: Učiteljica RODILA ČETVORO dece za manje od GODINU dana, ova priča je potpuno neverovatna!
12:58 Porodica Pojela je SENDVIČ i odmah joj je POZLILO: Tek kada je došla kući otkrila je UZROK i saznala njeno pravo STANJE!
21:58 Ispovesti Došla je na BABINJE i saznala užasnu ISTINU: Čim je videla BELEG na bebi osetila je "nož" u leđima i "knedlu" u grlu!
17:00 Porodica PALČICA: Bila je manja od BARBIKE, i teška kao jedna jabuka, posle 150 dana konačno ide KUĆI
14:46 Porodica Šanse da se ovo dogodi su jedna u 17 milijardi: Rodila je tri devojčice ISTOG DANA i fali joj još malo da obori SVETSKI REKORD
19:34 Porodica Andrea (32) iz Beograda imala je TRI spontana, kada je PONOVO zatrudnela doktori su je UPOZORILI da su šanse da RODI male: "Umesto da se radujem, ja sam plakala kao kiša"
18:49 Porodica Najveće NOVOROĐENČE na svetu: Nakon 19 pobačaja, rodila je sina sa preko ŠEST kilograma, on je malo ČUDO!
12:29 Poznati Evo ko je prelepa ćerka Siniše Mihajlovića koja je mu je danas podarila unuku sa NEOBIČNIM imenom!
13:42 Porodica "KRETANJE MEĐU ŠAVOVIMA I KRVAVIM ČARŠAFIMA": Mlada mama Ana svedoči o NAJVEĆOJ borbi, za koju pojedini misle da je "mačiji kašalj"
16:40 Porodica SINOVI IMAJU PET I ŠEST GODINA, A MAJKA IH DOJI I DALJE Ovu ženu mnogi osuđuju, a ona ima samo jedno obrazloženje!
22:06 Poznati Sestra Kejt Midlton čula crne vesti: Dok se princeza borila sa rakom, ona se baškarila, sad joj se sve vratilo kao bumerang
21:47 Zdravlje Od neraspoloženja do bizarne žudnje: Telo šalje signale da vam nedostaje važan mineral bez kojeg ne možemo
21:17 Poznati Ema je godište njegove ćerke: Razlika između njih dvoje je skoro 40 godina, a imaju brak za poželeti!
20:46 Zdravlje Nadutost u stomaku nije samo od gasova: Evo koji su znakovi za uzbunu i kada se treba javiti lekaru
20:16 Poznati Oglasila se Dženifer Aniston: Nakon bombastične vesti da je smuvala slavnog kolegu, javno se obratila njemu!
19:46 Ispovesti "Muž me plaća da budem domaćica, gomilica para mi je uvek na stolu": Žena tvrdi da ovako živi kao bubreg u loju!