13:30 Ispovesti Žena zbog TRUME na porođaju ZABORAVILA jezik kojim je govorila: Samo je nestalo, a lekari NEMAJU objašnjenje
21:20 Porodica POČELA SAM DA PLAČEM KADA SAM VIDELA LICE SVOG DETETA: Najlepši dan u životu mame pretvorio se u PAKAO, a onda se desilo nešto ZAPREPAŠĆUJUĆE
15:15 Ispovesti "Kupio sam DETE za 30.000 MARAKA": Šokantna ispovest OCA iz Aleksinca isplivala posle 40 GODINA, žena je pronašla i sestru BLIZNAKINJU
17:20 Porodica Devet meseci mučnine, a oni izađu i izgledaju kao tate: Mame dele slike svojih "RUŽNIH BEBA", a sve zbog SUMANUTOG trenda na TIKTOKU
14:32 Porodica Beba koja ima redak SINDROM očarala je celu PLANETU: Rođena je tako da ima stalno OSMEH na licu, ali ipak postoji LOŠA strana priče
22:30 Zdravlje Pomešajte ova dva SASTOJKA i spavaćete kao BEBA: Imate ih KUHINJI ali sigurno niste znali koliko je MOĆNA kombinacija
21:00 Porodica MISLILI SU DA NEĆE PREŽIVETI Beba rođena u 23 nedelji trudnoće, imala je manje od 500 grama, a njena ŠAKA je bila veličine NOKTA njenog oca (FOTO)
14:50 Porodica Popularni BREND objavio reklamu sa TRANSRODNIM muškarcem: Ljudi po komentarima BESNE i govore kako više njihove stvari neće kupovati
21:47 Poznati Najemotivnija PORUKA fudbalera, zauvek će biti POSEBNA ljubav: Kristijano Ronaldo objavio PRVU FOTOGRAFIJU sa ćerkicom
15:40 Porodica Trudnica osetila da se beba NE MRDA u stomaku: Natašinu devojčicu je spasilo nešto NEOBIČNO, zbog OVOGA je beba umalo UMRLA!
10:09 Porodica Po rođenju se IZDVAJALA od druge dece, niko nije mogao da veruje šta VIDI: "Za 30 godina rada kao BABICA, ja ovo još nisam doživela"
21:30 Porodica Uspavajte uplakanu bebu za 30 sekundi: Tatina jednostavna metoda oduševila je sve MAME (VIDEO)
22:06 Poznati Sestra Kejt Midlton čula crne vesti: Dok se princeza borila sa rakom, ona se baškarila, sad joj se sve vratilo kao bumerang
21:47 Zdravlje Od neraspoloženja do bizarne žudnje: Telo šalje signale da vam nedostaje važan mineral bez kojeg ne možemo
21:17 Poznati Ema je godište njegove ćerke: Razlika između njih dvoje je skoro 40 godina, a imaju brak za poželeti!
20:46 Zdravlje Nadutost u stomaku nije samo od gasova: Evo koji su znakovi za uzbunu i kada se treba javiti lekaru
20:16 Poznati Oglasila se Dženifer Aniston: Nakon bombastične vesti da je smuvala slavnog kolegu, javno se obratila njemu!
19:46 Ispovesti "Muž me plaća da budem domaćica, gomilica para mi je uvek na stolu": Žena tvrdi da ovako živi kao bubreg u loju!