14:46 Porodica Ovo NIKAKO ne smete da radite sa detetom do GODINU DANA: Većina SRBA se ovako igra sa BEBOM, a to može dovesti do ozbiljne POVREDE i tragične SMRTI deteta
10:24 Porodica MAME, OPREZ! Nakon ovog snimka ćete DOBRO razmisliti da li ćete ZAPALITI cigaretu kada se u vašem organizmu razvija NOVI život
14:40 Porodica Kako i na koji način koristiti KLIMU ako imate BEBU: Bezbedno je samo ako se poštuju OVA pravila!
12:20 Poznati Sa kim to Kloi Kardašijan čeka drugu BEBU? Krila lepe vesti od SVIH, a novorođenče stiže već u AVGUSTU
10:45 Poznati Poznatu INFLUENSERKU zadesila TRAGEDIJA: Rodila zdravu BEBU koja je nakon dva dana iznenada PREMINULA
15:00 Porodica Uspavajte BEBU za samo 30 sekundi: Metoda jednog TATE, oduševila je SVE jer zaista funkcionište
14:35 Ispovesti Rodila je prvo dete u 66. godini i postala NAJSTARIJA majka na svetu: Svi su je osuđivali ali je ona ipak uspela da izvede ĆERKU na pravi put!
17:35 Ispovesti NEZAPAMĆENA TRAGEDIJA: Samoubica pao na BEBINA KOLICA, majka gleda kako joj DETE (6 meseci) UMIRE (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)
10:33 Ispovesti Probušiti maloj bebi uši ili ne? Jedna majka je to uradila devojčici staroj jedan dan i doživela haos na društvenim mrežama
22:35 Ispovesti Ispovest mlade MAJKE koju su OSUDILI zbog jednog poteza: "Probušila sam ćerki UŠI samo DVA dana nakon rođenja"
22:06 Poznati Sestra Kejt Midlton čula crne vesti: Dok se princeza borila sa rakom, ona se baškarila, sad joj se sve vratilo kao bumerang
21:47 Zdravlje Od neraspoloženja do bizarne žudnje: Telo šalje signale da vam nedostaje važan mineral bez kojeg ne možemo
21:17 Poznati Ema je godište njegove ćerke: Razlika između njih dvoje je skoro 40 godina, a imaju brak za poželeti!
20:46 Zdravlje Nadutost u stomaku nije samo od gasova: Evo koji su znakovi za uzbunu i kada se treba javiti lekaru
20:16 Poznati Oglasila se Dženifer Aniston: Nakon bombastične vesti da je smuvala slavnog kolegu, javno se obratila njemu!
19:46 Ispovesti "Muž me plaća da budem domaćica, gomilica para mi je uvek na stolu": Žena tvrdi da ovako živi kao bubreg u loju!