12:30 Ispovesti Za bolesnu decu sa Tiršove ovo je bio poseban trenutak: Nekoliko Deda Mrazeva "upalo" u njihove sobe preko terasa sa poklonima! (VIDEO)
17:09 Zdravlje Ukoliko ste skoro putovali ili bili u kontaktu sa strancima: Otkriveno novih 20 simptoma OMIKRON soja - vrlo su slični PREHLADI!
16:15 Ispovesti "Teško je reći pacijentu da ima NEIZLEČIVU BOLEST" Potresna ispovest ove MEDICINSKE SESTRE će vas naterati da se zamislite!
22:04 Poznati Mišo Kovač zbog RESPIRATORNIH problema ponovo završio u BOLNICI: Poznato u kakvom je stanju pevač!
08:30 Porodica "Danas ću se poroditi, a evo šta moj dečko radi": Više od MILION ljudi je ostalo u ŠOKU kada je ova trudnica pokazala kako joj njen partner pruža "PODRŠKU"
22:39 Ispovesti Skandal u Ćupriji, Sanja ispričala šta je doživela u bolnici: Doktor je urlao na mene, a onda su me obezbeđenje i tehničar jurili po dvorištu!
14:08 Poznati Indi se pre godinu dana borila za ŽIVOT posle operacije želuca: Pevačica se bukvalno prepolovila, kada je vidite u NOVOM izdanju ostaćete bez TEKSTA
12:54 Ispovesti Samo je počeo nekontrolisano da ZEVA, a onda su joj lekari saopštili ono najgore! Nesrećna supruga upozorila sve na ovaj simptom koji može da bude KOBAN!
17:51 Porodica Kada se rodila bila je lakša od JABUKE: Majku su porodili u 25 nedelji trudnoće, a konačno posle 13 meseci mala heroina spavaće u svom krevecu
15:53 Porodica Odobren je NAJSKUPLJI LEK na svetu, samo jedna terapija koštaće neverovatnih 2,48 MILIONA DOLARA - o ovoj bolesti je reč!
22:02 Horoskop Ovaj znak će se obogatiti 2025. godine: Život će mu se promeniti iz korena, a evo šta čeka ostale znake
21:33 Zdravlje Vreme je dušu dalo da se razbolite: Evo kako da ostanete zdravi tokom praznične sezone, eksperti preporučuju ovu stvar
21:00 Lepota i Moda Izbacila obline da svi vide: Kim Kardašijan gori u vatrenoj haljini, a ovaj detalj je otkrio njenu slabu tačku
20:28 Dom i saveti Anini peškiri su mekani kao paperje: Tajna je u sastojku koji dodaje u mašinu, promena je neverovatna
19:32 Horoskop Dnevni horoskop za nedelju, 22. decembar: Jarčevi eksplodiraju od sreće, Ovnovi će se posvađati sa partnerom