16:30 Zdravlje Devojka je imala samo 24. godine kada je saznala da ima RAK grlića materice: "Sve je bilo normalno, postojao je samo JEDAN simptom koji su DOKTORI zanemarili"
18:00 Zdravlje Na svakih 15 minuta u Srbiji neko nastrada od OVE bolesti: Ako primetite JEDNU specifičnu promenu, odmah se javite LEKARU!
10:37 Zdravlje Dr Milica Đurđić o važnosti radiologije: "Maligne bolesti se redovnim sistematskim pregledima mogu na vreme otkriti i u potpunosti izlečiti"
14:00 Zdravlje Zbog NJE odbijaju da se jave u BOLNICU: Ovo je najstrašnija BAKTERIJA u Srbiji, simptomi su GROZNI, a posledice mogu biti KOBNE!
11:15 Zdravlje Ruski doktor UPOZORAVA: Svi misle da je ZDRAVO, ali ovo voće NIKAKO ne smete da nosite pacijentima u bolnicu!
19:30 Zdravlje U Srbiji na svaka DVA sata neko UMRE od ove BOLESTI: Postoji šansa za preživljavanje, ali zbog ove greške mali broj uspe
14:10 Porodica Bio je na SAMRTI, priključen na aparatima: Par se venčao u BOLNICI, a nakon samo JEDNOG dana desilo se ČUDO
18:00 Ispovesti Vapaj očajne majke odjeknuo svetom: Znam da je moj sin još uvek tu, a oni žele da ga "UBIJU"
20:30 Zdravlje Voće koje UVEK nosimo bolesniku u bolnici je NAJOPASNIJE: Doktor upozorio – Ugrožavate mu zdravlje, a ova vrsta je NAJGORA
13:56 Poznati Irfan Mensur je završio u BOLNICI sa kolegom POPULARNIM glumcem: "Kad je odlazio ostavio mi je POKLON koji je danas moja AMAJLIJA"
11:30 Zdravlje Tačno 126 dana se borio sa KORONOM: Doktori tvrde da je MIROLJUB pobedio "nemoguće" - ovaj Prokupčanin je FENOMEN, evo i zašto!
19:04 Ispovesti Sofija (6) zbog ZLOSTAVLJANJA u školi završila u bolnici: "Ovo je moje dete, ono NE JEDE"
22:02 Horoskop Ovaj znak će se obogatiti 2025. godine: Život će mu se promeniti iz korena, a evo šta čeka ostale znake
21:33 Zdravlje Vreme je dušu dalo da se razbolite: Evo kako da ostanete zdravi tokom praznične sezone, eksperti preporučuju ovu stvar
21:00 Lepota i Moda Izbacila obline da svi vide: Kim Kardašijan gori u vatrenoj haljini, a ovaj detalj je otkrio njenu slabu tačku
20:28 Dom i saveti Anini peškiri su mekani kao paperje: Tajna je u sastojku koji dodaje u mašinu, promena je neverovatna
19:32 Horoskop Dnevni horoskop za nedelju, 22. decembar: Jarčevi eksplodiraju od sreće, Ovnovi će se posvađati sa partnerom