22:00 Poznati Toliko ga je volela da mu je i PESMU posvetila: Ana Bekuta je mislila baš o Milutinu Mrkonjiću kada je pisala ove STIHOVE!
13:26 Poznati Priča koja se krije iza HITA ledi KRV u žilama: Na SOPSTVENOJ svadbi je zapevala OVE stihove Ace Lukasa, a zatim sklopila oči ZAUVEK
13:57 Poznati DUGO SKRIVANA ISTINA! Evo ko je "CRNKA" iz pesme čuvenog Kiće Slabinca, Mirjanu zna cela Srbija samo zbog jedne stvari
10:38 Ispovesti "Bolje biti pijan nego star" dobro poznat hit koji je bio ZABRANJEN u Jugoslaviji: "Tu pesmu sam pisao pijan, jedan deo nema logike"
17:31 Poznati Otkrivena tajna čuvana DECENIJAMA "Producent je NAPUSTIO studio, a ja sam JECALA za mikrofonom": Evo šta se krije iza hita Nede Ukraden
18:28 Poznati KAKO DANAS IZGLEDA I ČIME SE BAVI: Sećate li se ove pevačice, cela Srbija je pevala "Bele rade", a posle hita nastalo je ZATIŠJE
18:14 Poznati "Zbog čega si tako mlada morala da umreš" Ovo je NAJTUŽNIJA pesma Tome Zdravkovića, posvećena posebnoj ženi!
10:39 Poznati ISPLIVAO REDAK SNIMAK IZ SKADARLIJE! Toma Zdravković peva glumici na rame, ostavio Seku Sablić u SUZAMA zbog ove pesme!
15:40 Poznati Retko ko se seća Lončarevićevog PRVOG nastupa: 1988. stao je ispred kamera, otpevao TUĐI HIT i postao ZVEZDA
20:01 Dom i saveti Neće pomoći ni soda bikarbona, ni sirće, već... Jedno sredstvo razara kamenac u kuvalu za vodu, bude kao da ste ga tek doneli iz prodavnice
19:19 Horoskop Dnevni horoskop za ponedeljak, 25. novembar: Blizanci na ivici sukoba sa članovima porodice, Ovnove zaobišli problemi
18:54 Poznati U isto vreme su je mrzeli i divili joj se jer je odvela Bosiljčića u krevet: Šta radi i kako danas izgleda razmažena bogatašica Katarina Lazarević iz serije "Ljubav i mržnja"?
18:33 Lepota i Moda Žene je nešto preterano i ne vole, a ona idealna za zimu: Najtrendi frizura ovog decembra, pravi ludačku transformaciju i podmlađuje samo tako
18:01 Zdravlje Ni sprej, ni inhalacije, nego masaža: Doktor pokazao kako da u svakom trenutku otpušite nos, konačno ćete imati kvalitetan san
17:29 Dom i saveti Nikako ne smete da radite 2 stvari jer ćete samo napraviti štetu: Evo kako da odledite vrata od automobila kada se zalede