Alo!
NajŽena
Naslovna Lepota i Moda Zdravlje Porodica Ispovesti Poznati Dom i saveti Horoskop Trpeza

Tema : pesma

Tom pesmom sam se OPROSTILA od Željka: U ovom Cecinom hitu krije se sva BOL I TUGA nakon UBISTVA Arkana!
11:47 Poznati

Tom pesmom sam se OPROSTILA od Željka: U ovom Cecinom hitu krije se sva BOL I TUGA nakon UBISTVA Arkana!

Malo ko zna šta se krije iza pesme: Nina Badrić je PEVALA o svojoj NEUZVRAĆENOJ ljubavi, stihovi otkrivaju NAJINTIMNIJI deo njenog života
09:52 Poznati

Malo ko zna šta se krije iza pesme: Nina Badrić je PEVALA o svojoj NEUZVRAĆENOJ ljubavi, stihovi otkrivaju NAJINTIMNIJI deo njenog života

Milica je bila Čolina inspiracija za čuveni hit "ONA SPAVA": Kako bi sačuvala ČAST, sklopila je oči ZAUVEK, a sada večno živi u Zdravkovoj pesmi
18:22 Poznati

Milica je bila Čolina inspiracija za čuveni hit "ONA SPAVA": Kako bi sačuvala ČAST, sklopila je oči ZAUVEK, a sada večno živi u Zdravkovoj pesmi

Toliko ga je volela da mu je i PESMU posvetila: Ana Bekuta je mislila baš o Milutinu Mrkonjiću kada je pisala ove STIHOVE!
22:00 Poznati

Toliko ga je volela da mu je i PESMU posvetila: Ana Bekuta je mislila baš o Milutinu Mrkonjiću kada je pisala ove STIHOVE!

Priča koja se krije iza HITA ledi KRV u žilama: Na SOPSTVENOJ svadbi je zapevala OVE stihove Ace Lukasa, a zatim sklopila oči ZAUVEK
13:26 Poznati

Priča koja se krije iza HITA ledi KRV u žilama: Na SOPSTVENOJ svadbi je zapevala OVE stihove Ace Lukasa, a zatim sklopila oči ZAUVEK

DUGO SKRIVANA ISTINA! Evo ko je "CRNKA" iz pesme čuvenog Kiće Slabinca, Mirjanu zna cela Srbija samo zbog jedne stvari
13:57 Poznati

DUGO SKRIVANA ISTINA! Evo ko je "CRNKA" iz pesme čuvenog Kiće Slabinca, Mirjanu zna cela Srbija samo zbog jedne stvari

"Bolje biti pijan nego star" dobro poznat hit koji je bio ZABRANJEN u Jugoslaviji: "Tu pesmu sam pisao pijan, jedan deo nema logike"
10:38 Ispovesti

"Bolje biti pijan nego star" dobro poznat hit koji je bio ZABRANJEN u Jugoslaviji: "Tu pesmu sam pisao pijan, jedan deo nema logike"

Otkrivena tajna čuvana DECENIJAMA "Producent je NAPUSTIO studio, a ja sam JECALA za mikrofonom": Evo šta se krije iza hita Nede Ukraden
17:31 Poznati

Otkrivena tajna čuvana DECENIJAMA "Producent je NAPUSTIO studio, a ja sam JECALA za mikrofonom": Evo šta se krije iza hita Nede Ukraden

KAKO DANAS IZGLEDA I ČIME SE BAVI: Sećate li se ove pevačice, cela Srbija je pevala "Bele rade", a posle hita nastalo je ZATIŠJE
18:28 Poznati

KAKO DANAS IZGLEDA I ČIME SE BAVI: Sećate li se ove pevačice, cela Srbija je pevala "Bele rade", a posle hita nastalo je ZATIŠJE

"Zbog čega si tako mlada morala da umreš" Ovo je NAJTUŽNIJA pesma Tome Zdravkovića, posvećena posebnoj ženi!
18:14 Poznati

"Zbog čega si tako mlada morala da umreš" Ovo je NAJTUŽNIJA pesma Tome Zdravkovića, posvećena posebnoj ženi!

ISPLIVAO REDAK SNIMAK IZ SKADARLIJE! Toma Zdravković peva glumici na rame, ostavio Seku Sablić u SUZAMA zbog ove pesme!
10:39 Poznati

ISPLIVAO REDAK SNIMAK IZ SKADARLIJE! Toma Zdravković peva glumici na rame, ostavio Seku Sablić u SUZAMA zbog ove pesme!

Mama mija! "PUTOVANJE" se nastavlja: Grupa ABBA objavila sjajne vesti
09:54 Poznati

Mama mija! "PUTOVANJE" se nastavlja: Grupa ABBA objavila sjajne vesti

1 2 3 4
most-read

Najčitanije

smokva
12:40 Dom i saveti

Nije samo orah u pitanju: Naši stari nikad nisu sadili smokvu blizu kuće, evo i zbog čega

baka
10:57 Porodica

Mira za 10 dana u Grčkoj potroši samo 100 evra: "Godinama tako letujem i nikada nisam potrošila ni dinar više"

Printscreen/RTS
12:07 Zdravlje

Poznati srpski kardiolog tvrdi: Od 220 oduzmite broj svojih godina i znaćete kakvo vam je srce

jaja
09:52 Dom i saveti

Zbog jedne sitnice jaja pucaju: Dodajte ovu namirnicu u vodu i biće savršena za farbanje i ljuštenje

uskršnja jaja
08:30 Dom i saveti

Ovako ćete dobiti vatreno crvenu boju: Potrebne su vam samo 2 namirnice za ovakva uskršnja jaja

Pogledaj sve vesti

Dom i saveti

zalivanje
18:30 Dom i saveti

Temperaturni šok: Ako ovako zalivate biljke, odmah prestanite, pravite više štete nego koristi

baštanska garnitura
16:20 Dom i saveti

Ne perite ih u mašini: Evo kako da očistite jastuke za baštu i vratite im miris svežin

rerna
15:30 Dom i saveti

Šteta može biti ogromna: Ako redovno ne čistite ovaj kuhinjski uređaj, rizikujete požar

zevalica
12:13 Dom i saveti

Najlepše cveće za dvorište i terasu: Krasiće ih do oktobra neobičnim izgledom, a uspeva i početnicima

švedski sto
11:15 Dom i saveti

Na letovanju ste i jedete s "all inclusive" švedskog stola? Evo šta treba da znate o jajima koja vam nude!

watch-icon

Preporučujemo

Shutterstock
22:02 Horoskop

Konačno i njima da krene: Ova 3 znaka će u četvrtak, 19. juna dobiti poklone koje zaslužuju, sreća ih neće zaobići

Printscreen/Instagram/ddlovato
21:30 Lepota i Moda

Nema greške sa crnim bikinijem: Ovaj kupaći kostim nikada ne izlazi iz mode, majstorski sakriva nedostatke

dr Dragan Simić
21:13 Zdravlje

Ignorisanje ovakvih simptoma može biti fatalno: Doktor Simić deli ključne savete za srčane bolesnike tokom leta

spavanje
21:01 Zdravlje

Oterajte nesanicu: Ne trčite do apoteke po tablete za spavanje, već probajte ovo prirodno rešenje

EPA-EFE/JUSTIN LANE
20:32 Poznati

Saru je ovo apsolutno dotuklo: Glumica u suzama zbog komentara na njen izgled, a to je bio samo početak

dete
20:00 Porodica

Imaju i deca probleme: Mnogo toga im smeta, ali na ovo se najčešće žale psiholozima, ne tiče se vršnjaka

Pogledaj sve vesti
O nama Marketing Advertising Impresum Uslovi Korišćenja
© ALO! 2021. Sva prava su zadržana.