21:01 Ispovesti ODBILA je da obrije OBRVE i BRKOVE: ONA za to ima ODLIČAN razlog, ali je LJUDI KONSTANTNO NAPADAJU!
19:54 Lepota i Moda "Najradije bih svuda išla dlakava": Ova izjave žene iz Srbije SILNO JE naljutila muškarce, a mi smo se ŠOKIRALI šta su joj sve izgovorili
14:15 Lepota i Moda Zaboravite na DEPILACIJU: Uz tradicionalni RUSKI recept reći ćete ZBOGOM DLAKAMA!
15:05 Porodica Depilacija kroz istoriju: Nekada je to bila velika SRAMOTA, obrijane žene povezivali su sa VEŠTICAMA, a danas se DLAKE ponovo vraćaju u modu
14:34 Ispovesti Novinarka TRI godine nije išla na DEPILACIJU i ponosno pokazuje DLAKE: "Današnji standardi LEPOTE su apsurdni"
14:07 Lepota i Moda Novi trend na Tik Toku: Žene se masovno depiliraju ŠMIRGL PAPIROM a naš KOZMETIČAR upozorava kakav PAKAO ih čeka zbog toga
17:04 Porodica "Moj sin ima 9 godina i plašim se da će nas ubiti dok spavamo“: Ispovest majke troje dece gora je od horor filma
16:14 Porodica Legenda Holivuda puni 100 godina i otkriva tajnu dugovečnosti: „Izbacio sam samo dve stvari iz života
15:51 Horoskop Astrolog Pavel Globa otkriva ko doživljava novčani procvat do proleća: Ovi znakovi imaju čemu da se raduju
14:58 Lepota i Moda Šest meseci nećete morati da mislite o kosi i idete kod frizera: O korejskoj trajnoj frizuri svi pričaju – evo zašto