19:54 Lepota i Moda "Najradije bih svuda išla dlakava": Ova izjave žene iz Srbije SILNO JE naljutila muškarce, a mi smo se ŠOKIRALI šta su joj sve izgovorili
10:27 Ispovesti Sa OSAM morala je da se BRIJE, a sa 11 godina DLAKE SU JOJ RASLE SVUDA: Ovu devojku nazivaju JEZIVIM IMENIMA, a za sve je kriva jedna ŽENSKA BOLEST!
10:41 Lepota i Moda Zauvek se rešite dosadnih dlačica na licu: Napravite SMESU od tri sastojka i prestaće da rastu
15:05 Porodica Depilacija kroz istoriju: Nekada je to bila velika SRAMOTA, obrijane žene povezivali su sa VEŠTICAMA, a danas se DLAKE ponovo vraćaju u modu
20:35 Lepota i Moda Obrijale ste noge, a posle pola sata ponovo su "BOCKAVE": Žene masovno prave ove TRI fatalne GREŠKE
18:49 Lepota i Moda Uf, opet su vam izrasle DLAČICE na BRADI: Da li ste se ikada upitali smete li da ih ČUPATE?
11:06 Porodica O ovoj bebi BRUJE meže: Mama pokazala svog MALJAVOG sina, a mnogi su tražili da im ODGOVORI na ovo pitanje
21:45 Poznati Džejn Sejmur (74) kao da ne stari: Ne drži dijete, nosi isti broj odeće od tinejdžerskih dana, a ovo je njena tajna
21:18 Porodica Sudbinu određuje poslednji broj u datumu rođenja: Saznajte da li vas čeka lep život ili velika muka
20:52 Ispovesti Jedva sam čekala da mi stignu papuče sa Temu-a: Kad sam ih videla, samo što se nisam šlogirala!
20:01 Horoskop Novac će doći čim izbacite ove stvari iz kuće! Veruje se da privlače siromaštvo i lošu sreću
19:35 Horoskop Dnevni horoskop za petak, 23. maj: Bik uleće u tajnu avanturu, Škorpija je pod stresom na poslu, a šta čeka vas?