08:35 Dom i saveti Ove greške pravimo kad kuvamo i farbamo jaja za USKRS: Zapamtite ove TRIKOVE, biće vam DRAGOCENI!
12:45 Dom i saveti Tehninka farbanja jaja PENOM za brijanje: Videlo je TRI MILIONA ljudi, a svima uspe
13:12 Dom i saveti Farbanje jaja šlagom: Ovo je ubedljivo najlakša tehnika, a rezultat je neverovatan
19:34 Dom i saveti Jelena je pokazala tehniku izbeljivanja JAJA: Potrebna su vam DVA sastojka i 15 minuta posla
10:00 Dom i saveti DEKUPAŽ je najelegantnija tehnika UKRAŠAVANJA jaja: Pre nego što se bacite na posao, obratite pažnju na ove TRIKOVE!
08:00 Porodica Običaji na VELIKI PETAK: Na današnji dan PRESKOČITE ovu rutinu, veruje se da će se SREĆA osmehnuti NEUDATIM devojkama ako urade jednu stvar uveče
09:54 Porodica Svi se SVAKE godine pitaju KADA se farbaju jaja: Verovanje kaže da se na VELIKI PETAK ništa ne radi, a evo šta je STVARNO TAČNO
08:00 Dom i saveti LIMUNTUS za ČAROBNO ofarbana jaja: NAJNOVIJI trik koji je ZALUDEO domaćice širom Srbije
15:13 Dom i saveti Svi žele da probaju NOVU TEHNIKU za farbanje jaja: Dobija se efekat PESKA, a vrlo je lako za napraviti
10:18 Dom i saveti Narandžasta JAJA na prirodan NAČIN: Moguće je uz ovaj jednostavan TRIK, pitamo se kako se ranije nismo SETILI!
21:38 Dom i saveti Popite ovaj napitak pred spavanje: Mešavina dve namirnice koju zovu “noćni ubrzivač metabolizma” pokreće topljenje sala i smiruje telo
21:08 Dom i saveti Komšije će zanemeti: Evo kako da jelku okitite kao iz luksuznog časopisa, trikovi koji prave razliku
20:45 Dom i saveti "Ako ne večerate, telo će se osvetiti": Umesto dijete čuveni doktor Šeno je preporučivao detoksikaciju tela od 3 dana
20:22 Ispovesti Čuvala sam unuke godinama, a onda me je ćerka oterala s kućnog praga: "Čim sam se uhvatila za kvaku, stavila je ruku da ne uđem"
19:54 Horoskop Dnevni horoskop za 5. decembar: Rakovi, čuvajte se prevare, Strelčevi, izbegavajte sukobe, Jarčevi, pazite na šta trošite novac