19:30 Horoskop Indijski HOROSKOP predviđa veliko BOGATSTVO: Ova TRI horoskopska znaka čeka ogroman USPEH do kraja godine!
14:35 Horoskop Ova TRI horoskopska znaka očekuje BOGATSTVO do kraja godine: Napokon stvari kreću u njihovu KORIST!
17:20 Horoskop Oni su EGOMANIJACI, a to nikada ne biste rekli: Ova tri horoskopska znaka uopšte ne znaju šta je EMPATIJA
17:00 Horoskop Ovo su TRI najbolje supruge u horoskopu: Idealne žene ipak POSTOJE, jedan znak će vas baš IZNENADITI
14:09 Horoskop Ova tri znaka su NOĆNA MORA za SVAKU ženu: Dobro razmislite PRE nego što uđete u odnos s njima, ostaviće vas na cedilu
11:11 Horoskop Čuveni RUSKI astrolog UPOZORAVA: Sutra nas čeka KATASTROFA, ova TRI ZNAKA bolje da ne izlaze iz kuće
17:12 Horoskop Ova tri znaka čeka MOGUĆI raskid, ali i životne lekcije: Od 10. marta za njih počinju IZAZOVI, oni će se LOŠE provesti
21:34 Horoskop Za njih smatraju da su NAJPOKVARENIJI: Ova tri ZLOČESTA horoskopska znaka, DOBRO PAZITE leđa!
18:56 Horoskop Često nemaju sreće u ljubavi, ali su MAGNET za NOVAC: Ova tri horoskopska znaka čeka IZOBILJE para do kraja godine
10:25 Horoskop Ova tri dana u 2022. će izazvati KOLAPS: Pomračenja Sunca i Meseca donosi preokret, nekome preti razvog, a nekome burna svađa
13:15 Horoskop Baš njima STIŽE prinova: Ovo su horoskopski znakovi koji će u 2022. godini najverovatnije dobiti BEBU!
14:15 Ispovesti "Otvorila sam pozivnicu svoje venčane kume i pritisak mi je skočio na 200": Sve je mogla da očekuje, ali ovo ni u ludilu
13:52 Dom i saveti Rešava grinje u jednom potezu: Zavese će biti kao nove kada ih operete na ovaj način, temperatura je ključna
13:31 Horoskop Ne nije šala, samo jedan znak će izaći iz dugova, očistiće kredit koji ga muči: Sve će se desiti pre Uskrsa, ovo je najvažniji datum u aprilu za njih
13:05 Zdravlje 'Nemojte ponoviti moju grešku': Zanemario sam zaštitu i koštalo me, Džon Sina o borbi sa karcinomom
12:46 Lepota i Moda Slavna manekenka ga nosi u Njujorku, a zašto ne biste i vi u Beogradu? Vadite ovaj ultramoderan mantil iz ormara, IN je upravo sada u Srbiji, odličan za kišu
12:20 Lepota i Moda Melina Galić zasenila Monako: Brutalan dekolte bivše žene Harisa Džinovića ostavio sve bez daha