14:42 Ispovesti Jana otkrila kako zavesti frajera: Muškarci otkidaju na ovu stvar, a većina žena se ne usuđuje na taj korak
09:05 Porodica ,,Tihe ubice" naših veza: Obratite pažnju na suptilne vidove zlostavljanja, opasniji su nego što mislite
14:50 Ispovesti Studija pokazala šta voli jači pol: Ovih pet kvaliteta kod žena ostavljaju posebno dobar prvi utisak na muškarce
20:47 Ispovesti Za 2024. godinu predviđa se ovaj trend u vezama: Nekad su se ljudi zgražavali nad ovakvim parovima, a sada su hit
20:55 Porodica Ovi muškarci nikad ne varaju: Imaju 11 osobina koje ukazuju na vernost, blago njihovim ženama
17:35 Porodica Otvorite oči već na prvom dejtu: Stručnjak upozorava na 5 znakova koje ne smete ignorisati, budite oprezni!
15:20 Ispovesti "Moje telo je odbijalo moju vezu": Ispovest influenserke koja je ozdravila kad je ostavila verenika
09:23 Ispovesti Vezu nam je spasila razdvojenost: Nakon 14 meseci smo shvatili da moramo da budemo zajedno!
12:27 Ispovesti Da li je muškarac "šonja" ako ga žena zove na dejt? Nina ruši nametnuti zatucani imperativ
16:00 Poznati Ćerka Džoni Depa je potvrdila vezu sa OVOM reperkom: "Što sam starija postajem sam sve luđa"
09:31 Dom i saveti Ama skida baš svaku fleku sa zida: Poprskajte ovo sredstvo na mrlje, spadaju ko od šale
08:59 Horoskop Danas, 28. aprila desiće se važne promene za 2 znaka: Privući ćete samo najbolje u život, dolaze sudbonosni preokreti
08:20 Dom i saveti Đubrivo za cveće možete sami da napravite: Bujaće kao ludo kad ga zalijete mešavinom od 2 sastojka!
22:01 Horoskop Novčani horoskop za maj 2025. godine: Tri horoskopska znaka neće znati šta će sa parama, evo kome će svanuti
21:29 Dom i saveti Ako primetite lepljivo stablo i suve listove — napale su ih vaši: Evo kako da tokom proleća ruže zaštitite od štetočina