19:45 Poznati Mračna strana SLAVNOG Čkalje: Zbog njega su glumci ODUSTAJALI od uloga, a imao je i svoju "CRNU LISTU"!
10:12 Poznati Ovo je nova devojka Bredlija Kupera: Ona je desna ruka Hilari Klinton, a o velikom SKANDALU njenog bišeg muža pisao je ceo SVET
09:45 Poznati Gledali ste ga u mnogim DOMAĆIM serijama, a malo ko zna da je ovaj GLUMAC rođeni BRAT legendarnog Nikole Simića!
10:45 Poznati Očarao je MNOGE žene i osvojio Kim: Prava je ENIGMA Holivuda, život mu je obeležila strašna TRAGEDIJA
12:03 Poznati Lepa ŠPANKINJA osvojila je srce našeg GLUMCA: Upoznali su se kad je imala 15 godina, i već tada je znao da je ONA žena njegovog ŽIVOTA
10:45 Poznati Bio je glavni NEGATIVAC u filmu Titanik: Pogledajte kako danas izgleda čuveni MILIJARDER, promenio je lični opis
20:50 Poznati Legendanog GLUMCA svi pamte po ulozi NAJVEĆEG negativca: Ovako je izgledao kao DETE, možete li da pogodite ko je?
14:10 Poznati On je od SVIH srpskih glumaca NAJVIŠE voleo žene: PET puta se ženio, a poslednju SUPRUGU je upoznao u kafani
17:10 Poznati Glumac (46) uhvaćen bez ODEĆE: Za ŽENE je LETO sada još vrelije, svaki MIŠIĆ mu se ocrtao!
14:48 Poznati Nikola Đuričko osvaja HOLIVUD i probija se do zvezda: Malo ko zna da se i njegov BRAT bavio GLUMOM i igrao u POPULARNIM serijama u Srbiji
14:55 Poznati Kažu da je PRESLIKANA OTAC: Ćerka Josifa Tatića udala se za našeg poznatog MUZIČARA i nestala sa JAVNE scene, evo čime se danas bavi
13:29 Poznati Otac Megan Markl preklinje iz bolnice: “Ne želim da umrem, a da ne upoznam svoje unuke!”
12:58 Lepota i Moda Ublažila sam bore za male pare: Mažem kremu od 170 dinara, koža mi je neverovatno nežna i glatka!
12:27 Zdravlje Kašljala sam kao magarac: Napravila sam sirup po bakinom receptu, najzad mogu da dišem kao čovek!
11:56 Porodica Kako se sačuvati od zlih osoba: Ovo je najmoćniji način da zapušite usta pokvarenim ljudima
11:26 Dom i saveti Nema sreće bez 1 sastojka u slavskom kolaču: Donosi blagostanje i štiti od zla cele godine!
10:56 Horoskop Pare stižu u džakovima do kraja godine! Za 5 horoskopskih znakova se sudbina menja tokom decembra