19:24 Horoskop Dnevni horoskop za utorak 11. novembar: Devicu čeka poslovni obrt, Lav dokazuje moć, Škorpiju muči porodična tenzija!
14:22 Horoskop Zvezde će im dati vetar u leđa: Ova tri znaka će ostvariti veliki uspeh do kraja godine
11:14 Horoskop Nedeljni horoskop: Jarac će doneti sudbonosnu odluku, Biku konflikt sa kolegama, Škorpija na pragu iznenadnih promena
19:05 Horoskop Dnevni horoskop za 10. novembar: Ovnu prilika koja se ne propušta, Jarac u ljubavnom zanosu, Blizancima novac
12:50 Horoskop Brdo para i ljubavi stiže do kraja novembra! 4 horoskopska znaka će imati najlepši mesec u životu!
09:28 Horoskop Sezona Škorpije je velikodušna: Ako ste rođeni u ova 2 znaka imate čemu da se radujete, očekuju vas zaslužene nagrade
22:00 Horoskop Obrišite suze: Život se poboljšava za 3 horoskopska znaka u nedelju, 9. novembra, stižu lepe vesti
19:29 Horoskop Dnevni horoskop za nedelju, 9. novembar: Ribe rešavaju nesporazume, Lavovi su inspirisani
09:26 Horoskop Najsmireniji znaci u horoskopu: Ostaju pribrani i u najkritičnijim situacijama, njima ne treba lek za smirenje
20:50 Horoskop Godina Vatrenog Konja donosi nadljudsku moć: Proverite kome će se sve ostvariti baš sve želje - možda ste to upravo vi
21:38 Dom i saveti Popite ovaj napitak pred spavanje: Mešavina dve namirnice koju zovu “noćni ubrzivač metabolizma” pokreće topljenje sala i smiruje telo
21:08 Dom i saveti Komšije će zanemeti: Evo kako da jelku okitite kao iz luksuznog časopisa, trikovi koji prave razliku
20:45 Dom i saveti "Ako ne večerate, telo će se osvetiti": Umesto dijete čuveni doktor Šeno je preporučivao detoksikaciju tela od 3 dana
20:22 Ispovesti Čuvala sam unuke godinama, a onda me je ćerka oterala s kućnog praga: "Čim sam se uhvatila za kvaku, stavila je ruku da ne uđem"
19:54 Horoskop Dnevni horoskop za 5. decembar: Rakovi, čuvajte se prevare, Strelčevi, izbegavajte sukobe, Jarčevi, pazite na šta trošite novac