22:00 Horoskop Dolazi vaše vreme: Četvrtak, 17. april je dan kada 3 horoskopska dana zaboravljaju na probleme, ovome se nisu nadali
19:30 Horoskop Dnevni horoskop za četvrtak, 17. april: Vodolijama cveta ljubav, Strelci planiraju da otputuju, ali moraju da zapamte jedno
16:52 Horoskop Bankrotiraće do kraja aprila: Ova 4 horoskopska znaka mogu da ostanu bez dinara u džepu!
09:04 Horoskop Neverovatan preokret na kraju aprila: Ova 2 horoskopska znaka neće znati šta ih je snašlo, sreća stiže na njihovu adresu
22:05 Horoskop Najstrastvenije žene se rađaju u ova 4 znaka: Senzualne i impulsivne, na muškarce deluju kao afrodizijak
19:16 Horoskop Dnevni horoskop za sredu, 16. april: Ovan je spreman za akciju, Devica rešava probleme, a šta je sa ostalima?
16:53 Horoskop Iako su uvek nasmejani, ipak ne znaju kako da pronađu sreću: Ovo je najtužniji horoskopski znak, sami sebi najveći neprijatelji
12:33 Porodica Dan rođenja otkriva vašu sudbinu: Od toga zavisi da li će vas kroz život pratiti sreća ili ćete se mučiti
08:53 Horoskop Najljubomorniji horoskopski znakovi: Ne vole da dele ljubav i pažnju osoba koje su im drage
07:43 Horoskop Od utorka, 15. aprila sve će im ići od ruke: 3 horoskopska doživeće ono što su već priželjkivali
19:26 Horoskop Dnevni horoskop za utorak, 15. april: Ovnovi, iskoristite dan da rešite sve zaostale obaveze, Vage, uživajte u ljubavi
16:04 Horoskop Nedeljni horoskop za novac i ljubav: Ova 3 znaka horoskopa će pratiti sreća, evo ko će napuniti novčanik!
14:22 Ispovesti Slikala sam muža kako grli ćerku! Kada sam bolje pogledala fotografiju, zaledila sam se, posle 2 sata stigla je jeziva dijagnoza!
13:40 Ispovesti "Bio sam u koloni smrti“: Jovo Maksić 30 godina kasnije ponovo proživljava pakao Petrovačke ceste
13:15 Dom i saveti Kako dočekati 100. rođendan? Tajna dugovečnosti krije se u jednom selu – ishrana je važna, ali presudnu ulogu ima nešto drugo
12:52 Porodica Novogodišnja proslava ALTA Grupe – izuzetni rezultati i vizija novih vrednosti za klijente
12:30 Poznati Ljubav jača od Holivuda, kraj strašniji od filma: Zbog ove žene Rob Rajner je promenio kraj kultnog filma – njihova ljubav završila se tragedijom
12:03 Dom i saveti Zašto je 2026. toliko moćna? Numerolozi upozoravaju – dolazi godina koja briše staro i pokreće potpuno novi životni ciklus