19:27 Horoskop Dnevni horoskop za četvrtak, 29. maj: Blizancima stižu nove informacije, Lavovi u kreativnom zanosu
12:19 Horoskop Haos, besparica i otkazi, narednih 6 meseci biće najteži period za njih: 3 znaka Zodijaka biće na udaru, uopšte im neće biti lako
09:04 Horoskop Kraj meseca donosi sreću: Ova 3 horoskopska znaka će konačno dobiti ono što zaslužuju, danas, 28. maja stižu nove prilike
20:13 Horoskop Astro znaci koji će procvetati posle 50. rođendana: Novac, ljubav i sreća će ih pratiti na svakom koraku
19:15 Horoskop Dnevni horoskop za sredu, 28. maj: Vage, stavite sebe na prvo mesto, Raku su emocije pojačane, Vodolija ima probleme s kičmom
14:15 Horoskop Tajna stara hiljadama godina: Indijski astrolozi predvideli - Ova 3 znaka će se obogatiti u junu
11:32 Horoskop Posle 7 godina nesreće, stižu lepi dani: Za ova 4 znaka horoskopa dolazi najbolji period u životu!
14:20 Horoskop Mlad Mesec u Blizancima 27. maja: Ova 5 horoskopskih znakova čeka TOTALNI PREOKRET – Evo šta im sudbina sprema
12:14 Horoskop Veliki tarot horoskop za jun: Sudbina će se poigrati sa Rakom, Škorpiji buran period, eko koga čeka finansijski procvat
09:15 Horoskop 26. maja 2025. stiže novi Mesec u Blizancima i donosi promene: Od danas se sve menja za 3 horoskopska znaka, kreće im sve nabolje
15:11 Horoskop Brdo para stiže za 4 horoskopska znaka: Evo ko će dobiti novac do 31. maja, a jedan znak treba da igra igre na sreću!
08:30 Horoskop Najbolji frajeri se rađaju u ova 4 astro znaka: Samo jedan njihov pogled je dovoljan da obori ženu s nogu!
12:26 Lepota i Moda Sužava struk, izdužuje figuru i najbolje se slaže uz crnu: Karirana maksi suknja Jelene Rozge najbolje stoji ženama preko 35 godina, ostavlja bez daha
11:41 Ispovesti Mama mi dolazi za praznike, a ja nemam ni dinara! Kako da joj saopštim da mi je samo teret?
11:21 Lepota i Moda Oblačio isti stilista? Razlikuju se samo u jednom: Prija i Aleksandra Radović u istim kombinacijama, dobro obratite pažnju na pantalone, hit su ove zime
11:02 Poznati Nikada niste videli sestre Dženifer Lopez: Niko nije ni znao da postoje, a sada su izašle iz senke!