11:30 Horoskop Najjače će PUN Mesec u Vodoliji uticati na OVA 4 znaka: Spremite se na BURU problema, sve zarad SREĆNE budućnosti
09:00 Horoskop Ovim horoskopskim znakovima PROPADAJU veze i BRAKOVI: Statistički, oni se NAJVIŠE RAZVODE i nisu skladni za PORODICU
20:10 Horoskop Dnevni horoskop za SREDU, 10. avgust: Ovim horoskopskim znakovima LJUBAVNO polje će biti HAOTIČNO
14:14 Horoskop TRI znaka kojima stiže ISKONSKA SREĆA: Njima se otvaraju MOGUĆNOSTI koje su DUGO čekali, naredne godine su NJIHOVE
13:30 Horoskop 11. i 12. avgusta čeka nas KIŠA METEORA: Ovim znakovima stiže KOSMIČKA oluja, poremetiće ih u potpunosti, neki će PROCVETATI, a neki POTONUTI
08:59 Horoskop Rešiće SVE finansijske probleme do kraja 2022. godine: Ova TRI horoskopska znaka NAPOKON mogu da odahnu što se NOVCA tiče
20:35 Horoskop Dnevni horoskop za UTORAK, 9. avgust: Ovim horoskopskim znakovima neće ništa ići od RUKE, bolje da prespavaju ovaj dan
20:15 Horoskop Bebe rođene u AVGUSTU su POSEBNE: Krase ih OVE OSOBINE zbog kojih će ih uvek pratiti SREĆA!
16:15 Horoskop Za TRI DANA kreće PUN MESEC u Vodoliji: Ova TRI ZNAKA neće moći da se izbore sa TURBULENTNIM emocijama, pokosiće ih ovi ASPEKTI
09:00 Horoskop Prva polovina avgusta im donosi PRAVU LJUBAVNU BAJKU: Ova tri horoskopska znaka čeka susret sa SRODNOM DUŠOM!
22:00 Horoskop Druga polovina AVGUSTA donosi LOŠU PROGNOZU za pojedine znakove: Obeležiće NEVERSTVA, razvodi i bivše karmičke ljubavi
08:21 Horoskop Godišnji horoskop za novac i karijeru u 2026. godini: Ovan izlazi iz problema, Lav nalazi dodatnu zaradu – a vi?
08:02 Dom i saveti Pucketave brusnice su hit u svetu! Rusi ih jedu već 200 godina, a TikTok je tek sada poludeo za njima
21:31 Zdravlje Ovaj čaj rešiće vas nervoze, ima da spavate kao beba: Pije se samo jedna šolja pred spavanje
21:08 Dom i saveti Da li čarape pre spavanja ostavljate pored kreveta? Kada čujete objašnjenje, nikad to više nećete uraditi
20:41 Ispovesti Žene priznale da rade ove jezive stvari: Okej, neke sigurno radite i vi, a od nekih će vam se okrenuti želudac
20:17 Porodica Ostavila sam bebu od 4 meseca sa dedom na pola sata: Kada sam se vratila, zanemela sam zbog onoga što sam videla