15:36 Horoskop Konačno je DOŠLO i njihovih PET MINUTA: Ova dva ZNAKA čeka neverovatna SREĆA U DECEMBRU, univerzum radi samo za njih
20:00 Horoskop Dnevni HOROSKOP za PETAK, 02. decembar: Bikovi sledi vam EMOTIVNO isceljenje, Blizanci potrudite se da budete RASPOLOŽENIJI!
11:04 Horoskop Veliki LJUBAVNI horoskop za DECEMBAR: TRI znaka mogu da očekuju dramatične DOGAĐAJE, život im se MENJA iz KORENA
20:30 Horoskop Ovi znakovi će imati PROBLEMA sa NOVCEM: Od 15. decembra im se ne piše dobro, sve se menja od ovog DATUMA
18:30 Horoskop Dnevni horoskop za ČETVRTAK, 1. decembar: Blizanci će biti LJUBOMORNI, a jedan ZNAK će imati problema sa ZDRAVLJEM
20:07 Horoskop Dnevni HOROSKOP za SREDU 30. novembar: Blizanci se SUOČAVAJU sa gomilom PROBLEMA, Vaga može da očekuje ogromne PROMENE
12:09 Horoskop Danas kreće HOROR na nebu: Ovaj astro KVADRAT najteži je do sada, TRI znaka su u OPASNOSTI da potpuno unište ŽIVOT
09:59 Horoskop Njima INDIJSKI horoskop donosi SUDBINSKE preokrete: DVA znaka će imati mnogo POTEŠKOĆA u 2023. godini
19:30 Horoskop Dnevni horoskop za UTORAK, 29. novembar: Blizanci, loša komunikacija će vas EMOTIVNO koštati, Vage, pazite kakvu ODLUKU donosite
13:00 Horoskop Veliko UPOZORENJE za sve znakove: Ovo su NAJOPASNIJI datumi u DECEMBRU, jedan je posebno PROBLEMATIČAN!
19:45 Horoskop Dnevni horoskop za PONEDELJAK, 28. novembar: Rakovi, posao vam je na KLIMAVIM nogama, Bikovi, očekujte veliku PODRŠKU
08:30 Horoskop Žene u ovom ZNAKU najčešće ostaju NEUDATE: One teško dožive veliku ljubav, nije ih lako OSVOJITI
12:26 Lepota i Moda Sužava struk, izdužuje figuru i najbolje se slaže uz crnu: Karirana maksi suknja Jelene Rozge najbolje stoji ženama preko 35 godina, ostavlja bez daha
11:41 Ispovesti Mama mi dolazi za praznike, a ja nemam ni dinara! Kako da joj saopštim da mi je samo teret?
11:21 Lepota i Moda Oblačio isti stilista? Razlikuju se samo u jednom: Prija i Aleksandra Radović u istim kombinacijama, dobro obratite pažnju na pantalone, hit su ove zime
11:02 Poznati Nikada niste videli sestre Dženifer Lopez: Niko nije ni znao da postoje, a sada su izašle iz senke!
10:42 Lepota i Moda Peptidi u službi lepotе: Nova kampanja VZK laboratory Age Reset – Neguje tvoje godine