21:00 Horoskop Brojevi u 2023. će se odraziti na vašu SUDBINU: U narednoj godini se pripremite za NEOBIČNE mogućnosti, naročito na JEDNOM polju
19:40 Horoskop Veliki horoskop za 2023. godinu za svaki ZNAK: Naša astrološkinja Nena otkriva koga ćeka sreća u LJUBAVI, a ko će imati mnogo NOVCA
09:30 Horoskop Ruska astrološkinja objavila HOROSKOP za 2023. godinu: Tamara Globa otkrila ko će imati mnogo NOVCA i ljubavi, oni moraju da se čuvaju GUBITAKA
21:00 Horoskop Dnevni horoskop za SUBOTU, 31. decembar: Device, pazite se NAPETIH situacija, jedan ZNAK će biti iznenađen SJAJNIM vestima
19:30 Horoskop Ribe - Veliki horoskop za 2023. godinu: Najtačnije prognoze za ljubav, posao i zdravlje
09:00 Horoskop Ovaj BROJ napišite i stavite u NOVČANIK: Zaštitiće vas od RETRO Merkura i privući NOVAC u vaš DOM!
21:20 Horoskop Dnevni horoskop za 29. decembar: Škorpije, posvetite se rešavanju PROBLEMA, Ovnovi imaju problem sa nervozom
19:50 Horoskop Vodolija - Veliki horoskop za 2023. godinu: Najtačnije prognoze za ljubav, posao i zdravlje
21:00 Horoskop Dnevni HOROSKOP za četvrtak 29. decembar: Lavovi, ovaj zodijak vam je velika PREPREKA, izbegavajte ga u širokom krugu
19:30 Horoskop Jarac - Veliki horoskop za 2023. godinu: Najtačnije prognoze za ljubav, posao i zdravlje
08:34 Horoskop Retrogradni Merkur ovim ZNAKOVIMA donosi potpuni HAOS: Najviše će na njih uticati, NIŠTA neće ići po planu
19:30 Horoskop Strelac - Veliki horoskop za 2023. godinu: Najtačnije prognoze za ljubav, posao i zdravlje
13:35 Porodica Stalno nailazite na pogrešnog muškarca? Kad primetite ove 3 stvari - znaćete da je on onaj pravi
13:10 Lepota i Moda Bez šljokica, jake šminke, ludačke garderobe, nego — obično: Ovu boju farmerki treba da ima svaka žena, a tek ovu boju jakne, Rijana ih obožava
12:26 Lepota i Moda Sužava struk, izdužuje figuru i najbolje se slaže uz crnu: Karirana maksi suknja Jelene Rozge najbolje stoji ženama preko 35 godina, ostavlja bez daha
11:41 Ispovesti Mama mi dolazi za praznike, a ja nemam ni dinara! Kako da joj saopštim da mi je samo teret?