20:39 Horoskop Najljubomorniji znaci u horoskopu: Posesivni su do bola, bežite od njih kuda vas noge nose
19:20 Horoskop Dnevni horoskop za ponedeljak, 20. oktobar: Početak nedelje povoljan za Jarčeve, Device se osećaju dobro, kod Bikova je napeto
12:28 Horoskop Sreća kuca na vrata 3 horoskopska znaka: Vreme je za novi početak, novac i ljubav od 20. oktobra!
09:00 Horoskop Ugrabite sreću do 22. oktobra: Poslednji dani sezone Vage poklanjaju blagoslove za 4 znaka, stiže ono što su dugo priželjkivali
21:58 Horoskop Najgore je iza njih, nakon 19. oktobra 3 znaka izlaze iz teškog perioda: Možete da odahnete, ulazite u fazu olakšanja i mia
10:28 Horoskop Kakve su Vage i Škorpije? Džabe su jedna pored druge kada su ,,nebo i zemlja", po ovim stvarima se lako prepoznaju
08:27 Horoskop Kraj meseca donosi udar sudbine za 3 znaka: Život im više neće biti isti - neka se dobro pripreme za ono što dolazi
19:15 Horoskop Dnevni horoskop za subotu, 18. oktobar: Bik treba da uspori, Škorpija je u nemiru, Strelac je ceo dan u pokretu
19:24 Horoskop Dnevni horoskop za petak 17. oktobar: Ovan donosi odluku života, Blizanci razotkrivaju laž, Lav šarmira sve oko sebe
17:56 Horoskop Sada jedva preživljavaju, ali novac stiže: 5 horoskopskih znakova će plivati u parama do 2027. godine!
17:03 Poznati ,,Srce me toliko boli": Muzičar neutešan zbog njegove smrti, ceo život su proveli zajedno
16:40 Poznati Kajli Džener u crvenoj koži bacila muškarce na kolena! Bujne cice beže iz jakne, ona meša kukovima!
16:23 Poznati Holivud je ćutao, on više neće: Ričard Gir konačno progovorio o njegovoj zabrani Oskara koja traje 20 godina!
15:55 Dom i saveti Božićni kaktus će cvetati i narednih 30 godina: Raskošni cvetovi samo uz par koraka
15:01 Ispovesti Zaveo me je moj 30 godina mlađi majstor! Probudio je u meni vulkan strasti koji ni u braku nisam osetila!