14:03 Horoskop Pare im padaju s neba: Rođeni u ova 4 znaka su predodređeni za uspeh, budućnost im je svetla
19:28 Horoskop Dnevni horoskop za subotu, 20. jul: Lav nervozan i napet, Devica rasejana, Rak u ljubavnom iskušenju
15:23 Horoskop Vikend horoskop za period od 19. do 21. jula: Lavovima prijatno iznenađrnje, Vagama finansijski gubitak...
19:33 Horoskop Dnevni horoskop za petak, 19. jul: Lavu kolega pravi zvrčku na poslu, Ovna čeka preokret u ljubavnom životu
11:35 Horoskop Stiže 'moćni udar' u avgustu koji će promeniti sve: Obratite pažnju na ova dva datuma!
22:00 Horoskop Ne plaše se ničega: Rođeni u ova 4 horoskopska znaka lako prihvataju životne izazove, neka uvek budu pored vas
19:28 Horoskop Dnevni horoskop za četvrtak, 18. jul: Lavovi spremni za izazove, Škorpije čeka zanimljiv razgovor
13:52 Horoskop Vreme je za nove početke: Evo šta u nedelju donosi pun Jelenov mesec, jedan znak dobija nasledstvo
08:53 Horoskop Ništa im ne drži pažnju: Rođeni u ova 4 znaka se smore u sekundi, potrebna im je akcija
07:17 Horoskop Mesečni HOROSKOP ZA AVGUST 2024: Koga retrogradni Merkur uništava, a kome donosi idealan novi početak
19:28 Horoskop Dnevni horoskop za sredu, 17. jul: Rakove hvata kriza na poslu, Ovan dobro raspoložen, a evo šta čeka ostale
17:10 Horoskop Zvezde obilja ih posipaju zlatnom prašinom: U avgustu ova 3 znaka imaće para kao pleve
21:31 Zdravlje Ovaj čaj rešiće vas nervoze, ima da spavate kao beba: Pije se samo jedna šolja pred spavanje
21:08 Dom i saveti Da li čarape pre spavanja ostavljate pored kreveta? Kada čujete objašnjenje, nikad to više nećete uraditi
20:41 Ispovesti Žene priznale da rade ove jezive stvari: Okej, neke sigurno radite i vi, a od nekih će vam se okrenuti želudac
20:17 Porodica Ostavila sam bebu od 4 meseca sa dedom na pola sata: Kada sam se vratila, zanemela sam zbog onoga što sam videla
19:48 Lepota i Moda Ovo je najtraženiji džemper u Srbiji! Nosile smo ga kao klinke, jednostavan je, praktičan i preudoban
19:21 Dom i saveti Kako da privučete novac u kuću i da nikada ne budete bez para? Staro narodno verovanje kaže da ovo morate da radite sa komšijama