12:32 Dom i saveti Čuvaju srce i kontrolišu holesterol: Evo šta će se desiti ako svakog dana pojedete 12 šljiva
13:20 Dom i saveti Evo zašto ljudi stariji od 60 godina treba da jedu šljive: Ako ih ovako konzumirate creva će vam raditri kao sat
17:50 Zdravlje Lekari su šokirani: Pogledajte šta se dogodi vašem organizmu ako jedete pet šljiva dnevno
20:04 Dom i saveti Kako sačuvati šljive za zimu: Naše bake su koristile 2 načina bez konzervansa, vrlo su jednostavna
15:01 Zdravlje Dijeta sa ovom namirnicom skida kilogram na dan: Ovo je dnevni jelovnik, a dame se kunu u jednu voćku
07:51 Zdravlje Brz, zdrav, ukusan: Doručak iz konzerve - top 5 namirnica koje će obezbediti savršen početak dana
13:44 Lepota i Moda Ovo voće je najbolje oružje protiv bora: Doktorka tvrdi da vraća sat unazad i da je bolje skupih preparata
15:00 Lepota i Moda Ovo VOĆE je najbolje oružje protiv BORA: Doktorka tvrdi da vraća SAT UNAZAD, a ako želite NAJBOLJE rezultate, jednu namirnicu momentalno ZABORAVITE
15:50 Dom i saveti Po BAKINOM receptu: Knegle sa ŠLJIVAMA su svima dobro POZNATO jelo koje nas uvek vrati u DETINJSTVO
15:35 Dom i saveti Ovu LENJU PITU morate da probate: Domaćice se kunu u recept sa šljivama, ništa slađe nismo PROBALI
08:18 Zdravlje Svako JUTRO na prazan stomak ovo POPIJTE: Prava VITAMINSKA bomba uz koji ćete izgubiti KILOGRAME
16:40 Poznati Kajli Džener u crvenoj koži bacila muškarce na kolena! Bujne cice beže iz jakne, ona meša kukovima!
16:23 Poznati Holivud je ćutao, on više neće: Ričard Gir konačno progovorio o njegovoj zabrani Oskara koja traje 20 godina!
15:55 Dom i saveti Božićni kaktus će cvetati i narednih 30 godina: Raskošni cvetovi samo uz par koraka
15:01 Ispovesti Zaveo me je moj 30 godina mlađi majstor! Probudio je u meni vulkan strasti koji ni u braku nisam osetila!